Gå ikke glip af disse 3 oplæg til Dansk Mode & Textils topmøde
Brancheforeningen Dansk Mode & Textil afholder sit årlige topmøde. Fashion Forum guider dig til tre oplæg, vi ser særligt frem til.I morgen, onsdag, begynder Dansk Mode & Textils årlige topmøde. Denne gang med en fysisk konference, der finder sted på hotellet Villa i København – som man dog skal have sikret sig billet til på nuværende tidspunkt.
Programmet byder på forskelligartede oplæg af danske og internationale gæster. Dagen begynder med velkomstord af Dansk Mode & Textils administrerende direktør Thomas Klausen, hvorefter Henrik Drusebjerg, chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet, giver os det store overblik over de vigtigste økonomiske forhold, der påvirker branchen post-corona. Derudover vil miljøminister Lea Wermelin gå på scenen og kort præsentere regeringens syn på branchens bæredygtige omstilling, og hvilke forventninger hun har til den.
Programmet byder på mange flere interessante oplæg, men her er tre, du ikke må gå glip af.
1. Pseudoarbejde – spild af tid
Antropolog og foredragsholder Dennis Nørmark vil “sætte arbejdslivet under lup”, står der i beskrivelsen af oplægget. Han er medforfatter til den anmelderroste bog ’Pseudoarbejde’, der handler om tendensen til at spendere tid på arbejdspladsen uden at skabe reel værdi. Dét vil han udfolde på scenen og samtidig komme med bud på, hvordan man som leder skaber en hverdag og arbejdsplads, der skaber mening, så medarbejderne elsker at komme på arbejde.
Se Dennis Nørmark på scenen klokken 11.30.
2. En teknologisk fremtid
Efter frokost kan man opleve Jae Slooten, creative director i The Fabricant, Trine Young, CEO i Rodinia Generation, og Heidi Svane Pedersen, head of digital i Lifestyle & Design Cluster tale om branchens teknologiske muligheder. De vil gå i dybden og se nærmere på 3D-design, micro factories, lokal produktion, transparens via teknologi og meget mere.
Oplev paneldebatten klokken 14.10.
3. Fint besøg fra Sverige
Det er værd at blive dagen ud, for næstsidste punkt på programmet byder på besøg fra den svenske møbelgigant IKEA i form af Pia Huusfelt, som er global business leader for cirkularitet i INGKA Group, der ejer IKEA. Med 378 IKEA-butikker og 45 INGKA-shoppingcentre ved Pia Huusfelt, hvilken udfordring det kan være at omstille en virksomhed fra sort til grøn, og hun vil derfor gøre os klogere på, hvordan man driver en omfattende transformation fra en lineær til en cirkulær forretning med innovation og mennesket i fokus – og så vil hun pege på, hvad mode-, tekstil- og livsstilsbranchen kan lære af den proces.
Se Pia Huusfelt på scenen klokken 15.10.
Du kan læse hele programmet her.
Brancheorganisation støtter politisk regulering af modeindustrien