Facebook Abonnér
13:05
|
20.01.2017

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookies

Vi anvender cookies. En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk.

Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.

Rent teknisk kan “Cookies” deles op i to typer.

Den ene type kaldes “sessioncookies” “sessioncookies” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. “Sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.

Der findes en anden type “Cookie” som kaldes “permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned.

En “permanent Cookie” er med til, at vores server kan genkende din PC, næste gang du logger ind på vores hjemmeside.

På fashionforum.dk bruge vi cookies fra

  • Google Analytics (herunder doubleclick.net)
  • facebook.com
Hvordan sletter man cookies?
Logstatistik

Logstatistik bruges på
www.fashionforum.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.


www.fashionforum.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig – eller ringe til dig hvis varen er i restordre eller udsolgt.

Personoplysningerne registreres hos fashionforum.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Ledelsen i fashionforum.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på
www.fashionforum.dk er ledelsen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.Oplysninger afgivet til
www.fashionforum.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos fashionforum.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til fashionforum via e-mail:
info@fashionforum.dk.

Din godkendelse

Ved at bruge fashionforum.dk website, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Hvis vi i fremtiden ændrer vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Få de vigtigste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev