Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Det nye kuld: Nadja Düring Friis

Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.
Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.

Når Nadja sidder ved tegnebordet på Kunstakademiets Designskole, er det med tanke på at skabe designs, der får kunden til at trække på smilebåndet. Nadja finder blandt andet inspiration i brands, som henvender sig til et ungdommeligt segment, hvor der er plads til at lege, smile og være, ja, ung.

Det er den tilgang, den unge, legesyge og smilende designmetode, som sidder i baghovedet, når Nadja skal kreere designs, og hun ønsker at skabe godt håndværk, som gør ejeren glad mange år fremover.

”Jeg kan bidrage med min æstetik og stil, som ofte giver folk et smil på læben”.

Nadja finder bl.a. inspiration i det japanske brand Anrealage, hvor chefdesigneren Kunihiko Morinaga udfordrer og arbejder med både snit og lasercut, men samtidig formår at bevare æstetikken i designet. Og netop æstetikken er ligeledes et element som Nadja vægter højt når hun tegner og klipper, selvom hun ønsker at fremme smil hos kunden, er det også vigtigt at der bevareset æstetisk look.

LÆS OGSÅ: Det nye kuld: Michelle Volquards Hansen

”Jeg vil gerne skabe godt design, som gør ejeren glad i mange år”.

Nadja Düring Friis synes, at en kreativ virksomhed, som afstikker grænser og sætter nye idealer, er den ideelle arbejdsplads. Og når man spørger hvorfor hun oprindeligt ønskede at gå designvejen, svare hun, at hun ganske enkelt ikke kunne lade være.

Dimittendshow 2013: Nadja Friis, KADK:

Kontakt Nadja Düring Friis her:
Nadjafriis@gmail.com