Blanc Online Banner 1440X520px 4

OFFICIAL BEER OF COPENHAGEN FASHION WEEK SS21

Igen i år er vi stolte af at være samarbejdspartner til Copenhagen Fashion Week!

Grundet den globale Covid-19 situation har Copenhagen Fashion Week arbejdet på højtryk for at stable modeugen på benene og udvikle et større format, der favner nye, digitale tiltag. Modeugen er meget vigtig for branchens overlevelse i denne svære tid. Derfor er vi glade på egne, CFWs og alle deltagende brands vegne for at kunne præsentere spring/summer kollektionerne for 2021.

Modeugen finder sted d. 9.-12. august 2020 og byder denne gang på 34 forskellige brands, der tilsammen tegner den skandinaviske og nordeuropæiske modescene. Af hensyn til Covid-19 situationen kommer vi i år til at se et mix af online og fysiske shows.

På Copenhagen Fashion Weeks nye digitale platform kan man bl.a. live-streame modeshows fra nogle af de største designere. Desuden bliver der afholdt fysiske events, talks og interviews i det nye CPHFW Hub i København på Hotel Villa Copenhagen, hvor 1664 Blanc også vil være til stede.

En ny modesæson betyder nye designs, mønstre og farver. Og dette år er ingen undtagelse. Vi kigger ind i en eksperimenterende sæson med bl.a. grafiske mønstre, frynser og throw backs til halvfjerdserne.

I år hylder 1664 Blanc de ikoniske trends, vi kommer til at se på spring/summer ’21 catwalken - og ikke mindst designerne bag. Derfor vil man online og rundt omkring i bybilledet kunne finde 1664 Blancs fortolkning af sæsons stærke trends, som punk, high waist, oversized, minimalisme og meget mere.

Vi glæder os til endnu en modeuge med masser af ny inspiration, kreativitet og ikke mindst iskolde 1664 Blanc.