Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Smykkeshowroom vender tilbage under modeugen: “Det fysiske møde med talentfulde designere kan noget helt magisk"

Efter et par år med fokus på online er The Jewellery Room igen klar med showroom under Copenhagen Fashion Week i august.
Efter et par år med fokus på online er The Jewellery Room igen klar med showroom under Copenhagen Fashion Week i august.

“Vi skulle først have vores onlineplatform op og flyve, før vi var klar til at have showroom igen.” 

Sådan lyder det fra Charlotte Møbjerg Ansel-Henry, der sammen med sin søster Pernille Møbjerg Knudsen står bag online-platformen The Jewellery Room. Et foretagende, der egentlig startede og vandt anerkendelse som et smykke-showroom for indkøbere og presse under modeugerne i København og London. Men som for mange andre betød pandemien i 2020, at den fysiske tilstedeværelse skulle gentænkes – og dette satte for alvor skub på udviklingen af The Jewellery Rooms online-del.  

The Jewellery Room har nemlig hen over de sidste tre år udviklet deres online salgsplatform, hvor der nu er 85 kuraterede danske og internationale med fine jewellery-brands repræsenteret. Men efterspørgslen på det fysiske showroom – og lysten til igen at prøve kræfter med det – voksede, og under den kommende Copenhagen Fashion Week er de to søstre igen klar til at præsentere et fysisk showroom. Og denne gang er også slutforbrugeren er inviteret med. 

“Online kan selvfølgelig det, at det er nemt og tilgængeligt. Men det fysiske møde med talentfulde designere kan noget helt magisk. Derfor ser vi en styrke i at bygge bro mellem online og det fysiske, hvor man kan møde designere og have smykkerne mellem hænderne,” fortæller Pernille Møbjerg Knudsen, der glæder sig til at være med til at sætte fokus på smykker i forbindelse med modeugen.

“Danmark har mange smykkebrands med en lang historie, men generelt fylder smykker meget lidt under modeugen. Samtidig oplever vi, at mange smykkedesignerne gerne vil være en del af den uge. Med vores samarbejde med Copenhagen Fashion Week og CIFF bakker vi op om, at der også kommer et smykkeunivers – og smykkedesignerne bliver her både en del af modeugen og et kæmpe smykkefællesskab,” slutter hun.

The Jewellery Room’s showroom finder sted under Copenhagen Fashion Week SS25, i samarbejde med Paustian på Niels Hemmingsens Gade 24, 1153 København.