Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Sjette år med rekordregnskab for Les Deux

Herretøjsbrandet Les Deux viser endnu engang et flot regnskab frem og afslører samtidigt store ambitioner for 2024.
Herretøjsbrandet Les Deux viser endnu engang et flot regnskab frem og afslører samtidigt store ambitioner for 2024.

“Resultatet er i overensstemmelse med målsætningerne, der blev fastsat ved årets begyndelse og præsenteret i årsrapporten for 2022 samt vores langsigtede vækstambitioner,” lyder det fra herretøjsbrandet Les Deux i deres ledelsesberetning fra deres årsrapport for 2023. 

Les Deux har nemlig for sjette år i træk vist et imponerende regnskab med en bruttofortjeneste på over 93 millioner kroner. Året før lå bruttofortjenesten på lidt over 85 millioner kroner. 

I regnskabet for 2023 fremgår det yderligere, at de har opnået et resultat før skat på lige knap 55,4 millioner kroner, altså – ifølge ledelsesberetningen – ”en stigning på 14,2 procent sammenlignet med året før,” hvor den var på godt 48,5 millioner kroner. Deres bundlinje havner dermed på godt og vel 43 millioner kroner for 2023 mod 2022’s bundlinje på lidt over 37,5 millioner kroner. 

Med 2023 fulgte også åbningen af flere internationale shop-in-shops – heriblandt Bloomingdale’s –, investeringer i deres medarbejdere, åbningen af showrooms i flere internationale storbyer og nye større lagerfaciliteter. 

“Les Deux planlægger en omfattende ekspansion på flere områder, herunder etablering af strategiske partnerskaber, udvidelse af kunder og markeder dækket af salgsrepræsentation. Disse ekspansioner vil styrke brandets globale anerkendelse markant og give forbrugere verden over mulighed for at opleve Les Deux tøj fra sin bedste side, både hos udvalgte retailers, via egne fysiske butikker og online,” skriver de om det igangværende år. 

Desuden har der også været et øget fokus på det nordamerikanske marked, hvor brandet har lagt en ekstra indsats.

“Les Deux forventer fortsat vækst i Europa, men især Nordamerika har vist sig som markedet med størst potentiale, og vi forventer dette marked vil opnå en betragtelig størrelse for selskabet i 2024,” skriver brandet videre i deres ledelsesberetning. 

Afslutningsvist har brandet også store mål for deres regnskab for 2024: “I 2024 vil Les Deux iværksætte yderligere initiativer med forventning om at øge omsætningen med en tocifret procentsats og forbedre resultat før skat til mellem 60 og 70 millioner kroner. Målsætningen er høj, men realistisk.”