Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Salling bliver franchisetager på Hugo Boss i Danmark

Salling har indgået et stort samarbejde med Hugo Boss, som indebærer, at de bliver franchisetager på de to brands Boss og Hugo. Som del af samarbejdet, skal Salling åbne et tocifret antal butikker i Danmark i løbet af de næste fem år. Derudover vil de nuværende shop-in-shops i Salling Aarhus og Aalborg blive udvidet yderligere – i Aarhus bliver hele 100 kvadratmeter dedikeret til Boss og Hugos tildstedeværelse.

“Vi er begejstrede og glade for samarbejdet med en global virksomhed som Hugo Boss, der hører til i premium-segmentet. Samarbejdet giver os unikke muligheder for at etablere nye og bedre indkøbsoplevelser for vores kunder, mens vi sender et klart signal om, at vi tror på de fysiske butikker og den menneskelige interaktion. Dermed skaber vi nye attraktive arbejdspladser og bidrager direkte til den vigtige samfundsopgave, det er at holde gang i landets stormagasiner, gågader og butiksmiljøer,” siger Marianne Bedsted, der er direktør for Salling, i en pressemeddelelse.

“Salling skal være der, hvor vores kunder er. Vi ser stadig et stort udviklingspotentiale, som ikke kun omhandler vores eksisterende forretning, hvor vi konstant forbedrer og innoverer. Vi tror på, at vi i vores franchiseforretning kan tilføje endnu mere og udvide med nye brands i Danmark. Og måske endnu bredere,” fortsætter Marianne Bedsted.

De første Hugo Boss-butikker åbner af Salling forventes at åbne i løbet af efteråret 2024.