Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Ny CEO hos Maria Black skal lede ny fase af innovation

Med brandnavne som Adidas og Pandora samt stillinger som CMO og VP Global Brand Marketing på cv’et har Joshua Plante, ny CEO hos Maria Black Aps, gode kort på hånden til at lede brandet ind i en ny fase af ‘vækst og innovation’, som de selv skriver i en pressemeddelelse.

“Joshuas udnævnelse markerer et afgørende øjeblik for Maria Black,” lyder det fra brandets grundlægger og kreativ direktør i den 14 år gamle virksomhed, Maria Black. “Hans omfattende erfaring og ekspertise med at lede globale brands passer fuldstændig til vores mål om udvidet markedstilstedeværelse, styrket brandidentitet og udpegelse af nye veje for vækst.”

Maria Black, der i 2022 åbnede butik i Tokyo, og har butikker i Bergen, Oslo, Berlin, London samt København og Aarhus, har fået stor succes med deres piercing-smykker og mobile piercing-studios. Noget som Joshua Plante også selv fremhæver:

“Brandets dedikation til bæredygtig praksis kombineret med deres enestående ekspertise inden for
guld-piercinger har løftet piercing-oplevelsen til et nyt niveau. Jeg ser meget frem til at samarbejde med teamet og åbne op for yderligere at løfte brandets globale tilstedeværelse og omdømme, mens det forbliver tro mod sine kerneværdier.”

Joshua Plante tiltrådte stillingen den 1. januar 2023