Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Yvonne Koné træder ud af egen virksomhed

Når Yvonne Koné til februar stopper som kreativ direktør og medejer, overlades brandet til en ny ledelse, der vil drive det videre i samme navn.
Når Yvonne Koné til februar stopper som kreativ direktør og medejer, overlades brandet til en ny ledelse, der vil drive det videre i samme navn.

Efter 13 år med brandet i eget navn træder kreativ direktør og medejer Yvonne Koné nu ud af sin egen virksomhed. Det offentliggjorde sko- og taskedesigneren i fredags med et Instagram-opslag, der hurtigt fik både mange likes og kommentarer. I en pressemeddelelse fra Yvonne Koné ApS blev samme besked bekræftet mandag morgen med ordene:

“Det har været en svær beslutning, men det er den rigtige for mig. Jeg takker samarbejdspartnere, kunder, producenter og mit daglige team for den uendelige støtte og tillid, der er vist mig gennem årene,” lyder det blandt andet fra Yvonne Koné, der stiftede brandet i 2011, men som nu stopper i virksomheden ved udgangen af februar 2024. I stedet overlades den til en ny – endnu ikke offentliggjort – ledelse, der ifølge pressemeddelelsen vil drive brandet videre i samme navn.

Af CVR-registret fremgår det, at Johan Caspar Foghsgaard siden april 2021 har haft en ejerandel på 50 procent i Yvonne Koné ApS. Om han også træder ud af virksomheden, eller om det er ham, der tager over, fremgår ikke. Johan Caspar Foghsgaard er ifølge erhvervssitet Lasso.dk en af dem, der ejer flest virksomheder i Danmark med 24 registrerede ejerskaber.

Samtidig fremgår det af CVR-registret, at det er en virksomhed med et betydeligt underskud, som skal køres videre. I regnskabsårene 2021 og 2022 havde Yvonne Koné ApS en egenkapital på henholdsvis -5.031.270 kroner og -7.087.010 kroner.

Hvad fremtiden bringer for Yvonne Koné selv, er endnu uvis, men i opslaget på Instagram skriver hun blot, at “det er tid til nye eventyr.”

Butikken i Store Strandstræde, som har ligget der siden 2016, lukker i løbet af 2024.