Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Planet Nusa 2023

Ungt sportsbrand løb med Guldknappen 2023

Planet Nusa løb lørdag aften med ALT for damernes læserpris.
Planet Nusa løb lørdag aften med ALT for damernes læserpris.

Ønsket om et mere fællesskabsdrevet sportsbrand fik i 2018 Mille Skat og Kristine Esmer til at kickstarte Planet Nusa. Og at mange andre havde samme ønske som dem, blev lørdag bevist, da brandet løb med ALT for Damernes designpris Guldknappen. En pris, der bestemmes af magasinets læsere.

“Vi er bare så mega stolte. Det allervildeste er jo, at det er vores community, som er så loyale at have stemt på os. Det er det, der betyder allermest for os,” lød det ifølge en pressemeddelelse efterfølgende fra duoen bag. Mille Skat og Kristine Esmer har også fortalt, at de ikke kunne forstå hvorfor alle, inklusive dem selv, stod til træningstimer i tøj fra Nike eller Adidas, som de intet forhold havde til.

“Dengang var træning og sundhed meget resultatorienteret. Og vi er to helt gennemsnitlige kvinder, som ikke kunne se os selv nogen steder. Så vi ville gerne skabe et fællesskab, hvor alle kan være med, og hvor alle føler sig velkomne,” har Mille Skat fortalt i et interview med ALT for damerne.

I dag har Planet Nusa 35 ansatte og en enkelt fysisk butik på Frederiksberg samt en hel comnunity-afdeling, der blandt andet arrangerer løb og svømning for brandets kunder og 68.000 følgere på Instagram.

I konkurrencen var de oppe i mod Herskind og Skall Studio.

“Fælles for de tre nominerede brands er, at de er grundlagt af kvindelige makkerpar med stærke værdier, og det giver rigtig god mening for ALT for damerne at hylde iværksættere, der vil noget mere end blot ramme “et hul i markedet”, lyder det fra chefredaktør for ALT for damerne, Rikke Dal Støttrup i pressemeddelelsen:

“Nusas stærke community er uden tvivl afgørende for, at det er netop dem, der vinder Guldknappen. Det er jo som bekendt læsere og brugere, der bestemmer, hvem der skal modtage prisen, og her er det godt at have trofaste følgere.”