Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

9PR etabler ny PR-virksomhed i samarbejde med nordiske kollegaer

Fremover bliver det danske bureau en del af Scandi PR Group, som er skabt til de kunder, der ønsker at “mætte de skandinaviske markeder med én enkelt partner.”
Fremover bliver det danske bureau en del af Scandi PR Group, som er skabt til de kunder, der ønsker at “mætte de skandinaviske markeder med én enkelt partner.”

Sammen med Bloom Agency fra Finland og Vass Productions fra Sverige og Norge har danske 9PR nu valgt at stifte Scandi PR Group – en ny, fælles paraply, som samler kræfterne fra de tre lokale bureauer med henblik på at tilbyde én fælles skandinavisk PR-løsning.

Med udgangspunkt i en fælles strategisk mission om at vækste og udvide brands i Skandinavien, kommer Scandi PR Group til at operere på tværs af Danmark, Sverige, Norge og Finland. Formålet er at tilbyde en samlet PR- og kommunikationspakke, som kan dække de skandinaviske markeder samtidig med, at man fastholder det lokale fokus.

“Hos 9PR er vi lokale. Vi er eksperter på det danske marked, og vores ekspertise ligger her. Ved officielt at gå ind i Scandi PR Group kan vi sikre, at kunder, som leder efter PR på tværs af Skandinavien, kan få lige netop lokal ekspertise på alle fire eller udvalgte markeder og stadig kun forholde sig til en kontaktperson,” lyder det i en pressemeddelelse fra stifterne af 9PR, Line Mollerup og Nina Wiboltt, der de seneste år har ændret virksomhedsstruktur til et mindre og mere beauty-fokuseret setup med kunder som Beauté Pacifique, Davines, Moroccanoil og Batiste.

Ifølge de tre partnere, er det netop kendskabet til hvert sit lokale marked, der bliver omdrejningspunktet for det nye Scandi PR Group, som vil tilbyde løsninger indenfor PR, digital markedsføring og eventproduktion for livsstils-, skønheds-, sundheds- og modebrands.

Det er dog ikke første gang, 9PR, Bloom Agency og Vass Productions arbejder sammen på tværs af landegrænserne. Blandt andet har 9PR tidligere allieret sig med Vass Productions om store internationale kunder som Sephora og Decléor.

9PR har fornyligt også kastet sig over podcast-formatet med deres podcast ’Fra public til personal’, der handler om at belyse en PR-branche i konstant forandring.