Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, ET KIG INDENFOR

Hypet homewear-brand åbner første fysiske butik

Tekla samler de ypperste farver og striber i sin nye forretning i København, hvor man for første gang kan synke dybt i brandets tykke bomuldsunivers.
Tekla samler de ypperste farver og striber i sin nye forretning i København, hvor man for første gang kan synke dybt i brandets tykke bomuldsunivers.

Få brands dedikeret til boligtekstiler har ramt så direkte ned i den kreative klasse, som Tekla har gjort det, siden brandet blev grundlagt og lanceret i København i 2017.

Med sine efterhånden klassiske striber, håndklæder i klar magenta, bløde bomuldspyjamasser og samarbejder med blandt andre Stüssy, Jacquemus og JJJJound har det digitalt fødte brand skabt sig en sund forretning i vækst, der sælges i forretninger verden over. Og denne weekend åbnede de deres egen – brandets første fysiske butik i Egmonts bygning i Vognmagergade i København.

“Denne milepæl markerer seks års erfaring, som vi trækker på for at skabe et koncept, som vi tror på vil glæde vores kunder. Vi ser frem til de muligheder, som det nye sted bringer med sig – særligt også for vores internationale kunder,” lyder fra medstifter og administerende direktør Kristoffer Juhl i en pressemeddelelse.

I den 200 kvadratmeter store forretning vil man kunne finde et kurateret udvalg af Tekla-produkter – også nogle, der kun bliver solgt her – samt kreative installationer, der understøtter universet.

“Tekla har altid været inspireret af arkitektur og smukt design, så det var naturligt, at dette skulle informere butikkens koncept. Resultatet er et rum, der bringer elementer fra Tekla sammen med historiske referencer og hjemlige ritualer i en varm atmosfære, der føles som en ægte repræsentation af brandet,” siger medstifter og kreativ direktør Charlie Hedin med henvisning til den historiske bygning fra 1930’erne, som butikken er placeret i.

Tekla, der blandt andre har Gannis Nicolaj Reffstrup i bestyrelsen, har derudover i denne måned opnået den eftertragtede B Corp-certificering. En certificering, du kan høre mere om i denne podcast.

Få et kig indenfor i den nye butik, der har adresse på Vognmagergade 7, 1120 København, her.