Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Økonomi

DK Company fortsætter stimen af rekordår

Med en omsætning, der er steget 18 procent siden 2021, holder DK Company sit høje tempo. Det viser nye resultater for 2022, som koncernen selv har delt.
Med en omsætning, der er steget 18 procent siden 2021, holder DK Company sit høje tempo. Det viser nye resultater for 2022, som koncernen selv har delt.

Da DK Company-brandet Gestuz i midten af januar som noget nyt fremlagde sine egne resultater for 2022, var det med en “historisk omsætning på et trecifret millionbeløb.” Og nu ser det ud til, at modervirksomheden følger trop. Det viser de nye resultater, som DK Company selv har delt – resultater, der dog først offentliggøres som en del af det endelige regnskab senere på året.

Her ses det, at 2022 blev endnu et rekordår med en omsætning på 4,6 milliarder kroner mod 3,9 milliarder sidste år. På bunden finder man et resultat på 660 millioner kroner før skat mod 612 millioner i regnskabsåret 2021.

Ifølge koncerndirektør og hovedaktionær Jens Poulsen, er det alle dele af forretningen, der har oplevet fremgang. Han fortæller i en pressemeddelelse:

“Vi er utroligt tilfredse med og stolte af vores resultat for 2022, der afspejler en organisk vækst på 18 procent, hvor alle aktiviteter fra wholesale over online og retail har bidraget. Resultatet skal ses i lyset af de store udfordringer, vi har oplevet året igennem, med forsinkelser i forsyningskæden, høje fragtpriser, generelle udfordringer på både US dollars samt svenske og norske kroner og særligt i andet halvår en tilbageholdende købsadfærd hos forbrugerne.”

Ifølge DK Company vil indeværende år blive præget af især store investeringer i lagerautomatisering, ligesom at koncernen forventer, at 2023 bliver et konsolideringsår, hvor de “ser en svær tid an og går efter at holde niveauet fra 2022.”