Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Showanmeldelser, et 'enkelt' designprojekt og nye ledelsesrotationer

Fik du læst? Vi har samlet august måneds 10 mest populære artikler.
Fik du læst? Vi har samlet august måneds 10 mest populære artikler.

1. “Til en generation, der genopretter forbindelsen til verden omkring dem”: Melissa Bech klar med nyt projekt

Tidligere Brand Director i Blanche Melissa Bech er klar med nyt projekt, som skal handle om skandinavisk enkelhed med langtidsholdbare pieces.

2. Ny direktør for CIFF har sin ballast fra beauty-branchen

Med ledelseserfaring fra beautybranchen bliver det Sofie Dolva, der overtager styringen som ny direktør for den internationale modemesse.

3. Rotate satte playlisten til frigørende girl power-fest

Modeugens sidste show var en fest af den bedste slags, hvor alle gæster tilsyneladende havde klædt sig på efter devisen: “hellere for meget end for lidt.” Vi giver dig tre omdrejningspunkter fra showet til næste sommers fester. 

4. Vokseværk hos Spalt PR: Udvider med nye profiler og kunder

Spalt PR har styrket det danske team med blandt andet to erfarne ansigter fra magasinbranchen og budt velkommen til 25 nye brands.

5. Saks Potts spredte guld over Kongens Nytorv

Man var ikke i tvivl om hverken seriøsitet, impact eller format, da Saks Potts holdt eftermiddagens mest imponerende show på Kongens Nytorv i København.

6. Join Ganni’s Joyride

Ganni’s SS23 show was a love letter to Copenhagen in summer.

7. Københavns mest poetiske location løftede Skall Studio endnu et niveau op

Skall Studio understregede på fineste vis kærligheden til Indien foran Palmehuset i morges. Her er tre højdepunkter fra et show, der bød på mange flere.

8. Anne-Dorthe Larsen giver stafetten videre til ny kreativ direktør

Med ønsket om at dedikere sig fuldt ud til det strategiske arbejde og internationale ambitioner har Lovechild 1979-stifteren udpeget Mia Kappelgaard som sin kreative afløser.

9. CIFF-direktør rykker til smykkebrand

Christina Neustrup, der igennem de sidste to år har været direktør for CIFF, bliver partner og CEO i smykkebrandet Kinraden.

10. ELLE Awards er tilbage: Her er årets nominerede

12 kategorier og 57 nominerede. ELLE varmer op til dette års prisfest med afsløringen af de nominerede i kategorier som årets nye navn, årets modebrand, årets stemme og årets ansvarlige.