Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Holder høje priser dit event i kort snor? H2O gentager 'Shared Space'-initiativ

H2O har igen tømt deres showroom i Aarhus for populære badesandaler og leisure wear, og åbner til efteråret deres 'Shared Space' for alverdens kreative tiltag – måske også dit?
H2O har igen tømt deres showroom i Aarhus for populære badesandaler og leisure wear, og åbner til efteråret deres 'Shared Space' for alverdens kreative tiltag – måske også dit?

Hvad end man arbejder med fotografi, design eller kunst eller gerne vil åbne en pop-up kan det være svært og dyrt at finde lokalerne til det. Derfor startede H2O i april deres ‘Shared Space’-initiativ, hvor unge iværksættere eller kreative kunstnere kunne låne deres showroom på Balticagade i Aarhus. Og det blev taget så godt imod, at de nu gentager succesen. Da H2O ikke bruger lokalerne udenfor salgssæsonen, står det 40 kvadratmeter showroom endnu en gang klar – via ansøgning – til både private og åbne arrangementer dette efterår.

Sidst brugte Plakatcentralen Shared Space-initiativet, hvor de i foråret brugte muligheden til at afholde en fernisering samt en udstilling for fire upcoming kunstnere.

Rummet, med flot udsigt over Aarhus industrihavn, kan også bruges som lokation for pop-ups’, workshops eller noget helt tredje. Ifølge H2O, er Shared Space et kreativt frirum, hvor der er mulighed for at udfolde sine ideer til det fulde.

“Vi vil gerne være med til, at give dem mulighed for at få vist det de går og arbejder med, og måske være med til at kickstarte en karriere, som nogle gange kan være svær at få gang i. Særligt nu, med de generelle prisstigninger, er det vigtigt for os, at hjælpe hvor vi kan,” fortæller H2O i en pressemeddelse om baggrunden for initiativet.

Sted: Balticagade 10, 2. sal, 8000 Århus. 

Tilmelding: mail til pr@h2o-sportswear.com med beskrivelse af koncept. Tilmeldingsfrist den 26/8. Showroomet er tilgængeligt fra 1. september – 2. oktober 2022, og det er gratis at låne.