Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, PODCAST

På dét område har modeugen virkelig rykket sig: Hør inklusionsekspertens dom

Lyt med, når vi på redaktionen gennemgår Copenhagen Fashion Week SS23 og taler med inklusionsekspert Mica Oh om, hvor shows og casting har rykket sig mest.
Lyt med, når vi på redaktionen gennemgår Copenhagen Fashion Week SS23 og taler med inklusionsekspert Mica Oh om, hvor shows og casting har rykket sig mest.

“Et af de steder, hvor der virkelig er sket noget, når det kommer til shows, er, i forhold til size inclusivity. Ikke fordi vi ikke var inkluderende sidste år, men det var måden, det blev gjort på denne gang. Modeller man ikke har set før på runway’en. Vi har set curvede modeller før, men denne sæson så vi også rigtige full figured modeller, som vi skal se dem. Dem, hvor man som tyk person rent faktisk kan spejle sig.”

Lyt med, når vi har besøg i studiet af inklusionsekspert Mica Oh, der har besøgt Copenhagen Fashion Week med henblik på at undersøge niveauet af diversitet og inklusion – og hør også hvilket show, der fik hende til at “græde sine øjne ud.”

Hør også, når Fashion Forum-redaktionen diskuterer modeugens shows, højdepunkter og lavpunkter; hvilket show, der overraskede journalisten, hvad nyhedsredaktøren fik ud af at sidde så tæt på modellerne til
A. Roege Hove, og hvilken form for positivisme, der langt om længe er ved at indlejre sig i chefredaktøren.

HØR AFSNITTET HER 

Afsnittet er sponsoreret af BeSocial, som hjælper modebrands med at forvandle sociale medier til direkte salgskanaler. Læs mere på besocial.dk.

Vært: Carla Christine Bruus Aagaard-Strube Medvirkende: Inklusionsekspert Mica Oh, Sofie Ringtved Jensen og Amalie Thejls Uebel. Tilrettelæggelse og redigering: Amalie Thejls Uebel Musik: Mathilde Clara Nyegaard.

Hør også afsnittet fra den 5. august 2022, hvor vi taler om vores forventninger til modeugen og har besøg af direktør i Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark, der blandt andet fortæller om det nye talentprogram.