Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Carcel på ny investorjagt

Brandet med de høje ambitioner søger nu for anden gang inden for kort tid yderlige investerering til en fortsættelse.
Brandet med de høje ambitioner søger nu for anden gang inden for kort tid yderlige investerering til en fortsættelse.

Opdateret den 19. august, klokken 11.20. 

Præcis syv måneder efter, at vi kunne skrive, at Carcel efter konkurs genopstod med Peder Tang som administrerende direktør og Mette Fredin som kreativ direktør, står Carcel nu igen for at ændre sin nuværende form. Det skriver Mette Fredin i dag på sin Instagram, hvor hun også meddeler, at hun derfor er ude af brandet, og dets fremtid er uvis.

Peder Tang skrev i en mail til Fashion Forum fra den 5. august 2022, inden Mette Fredins udmelding, at man stadig har ambitioner på Carcels vegne, og derfor nu leder efter en investor med stærke online kompetencer, der vil gå helhjertet ind i processen i et helt eller delvist salg:

“Efter en succesfuld re-definition på Carcels core-DNA er vi kommet til et sted i processen, hvor vi søger yderligere kapitalinvestering i Carcel. Carcel sigter imod at blive en relevant aktør indenfor high end D-T-C fashion-segmentet med en klar transparent og cirkulær profil gældende både i en produkt samt økonomisk kontekst, idet dette er vejen frem i industrien.”

Carcel blev stiftet i 2016 af Veronica d’ Souza, vandt i 2019 Magasin du Nord Fashion Prize, gik konkurs i 2021 og blev i januar 2022 overtaget af Peder Tang.

Fashion Forum følger sagen.