Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

ELLE Awards er tilbage: Her er årets nominerede

12 kategorier og 57 nominerede. ELLE varmer op til dette års prisfest med afsløringen af de nominerede i kategorier som årets nye navn, årets modebrand, årets stemme og årets ansvarlige.
12 kategorier og 57 nominerede. ELLE varmer op til dette års prisfest med afsløringen af de nominerede i kategorier som årets nye navn, årets modebrand, årets stemme og årets ansvarlige.

I 2020 blev det ikke afholdt som fysisk event, og i 2021 var ELLEs sædvanlige prisfest helt aflyst. Men nu siger kalenderen 2022, og corona har (næsten) sluppet sit greb, hvorfor ELLE Awards – tidligere ELLE Style Awards – vender tilbage i fuldt format til september. Og i dag har magasinet så løftet sløret for de nominerede i de i alt 12 kategorier, der rangerer fra årets nye navn til årets modebrand, årets stemme og – selvfølgelig – årets ansvarlige.

Vinderen af sidstnævnte skal findes blandt brandsene Skall Studio, Tomorrow Denim, Ganni, Aiayu og Copenhagen Cartel, hvorimod de nominerede til årets nye navn byder på flere talenter og showbrands fra den netop overståede modeuge; A. Roege Hove, The Garment, (di)vision, Louise Lyngh Bjerregaard og OpéraSPORT.

I kategorien årets stemme finder man et stærkt felt af personligheder; Aram Ostadian-Binai, Sandie Westh, Andrea Elisabeth Rudolph, Mathilde Kimer & Rasmus Tantholdt og Ditlev Tamm.

Gengangere og en ny kategori

Flere brands går igen på tværs af kategorier, blandt andre Skall Studio og Ganni, der, foruden ovenstående, også begge er nomineret i kategorien årets brand sammen med H2O Fagerholt, Rotate og HAN Kjøbenhavn.

Der er også den nye kategori årets præstation, der ifølge ELLE handler om at hylde en moderelateret virksomhed, “som i løbet af 2021/2022 har markeret sig ekstraordinært med økonomiske eller virksomhedsmæssige tiltag, der har åbnet for nye markeder eller konsolideret firmaets position.” Her finder man endnu en gang Ganni for deres årsregnskab 2021 såvel som deres mange succesfulde samarbejder det seneste år. De dyster mod Maanesten, der er nomineret for deres generelle store vækst, Rains for deres Palais de Tokyo-show under Paris Fashion Week og DK Company, der også er fremhævet for deres rekord-årsregnskab for 2021.

ELLE Awards afholdes fredag den 16. september 2022. Se den fulde liste over de nominerede her.