Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS23, Indland, Modeuge, SHOWANMELDELSE

Gestuz varmede op til hedebølge

Y2K, syrlig limegrøn og overskud til den ekstra detalje. 3 ting, vi tog med os fra Gestuz-showet.
Y2K, syrlig limegrøn og overskud til den ekstra detalje. 3 ting, vi tog med os fra Gestuz-showet.

Gestuz, The Lab, tirsdag den 9. august 2022 klokken 10:30

1. Y2K

Nogle af os (i hvert fald dem, der er gamle nok) blev med ét katapulteret tilbage til årtusindeskiftet til morgenens Gestuz-show, der var stærkt inspireret af den såkaldte Y2K-mode. Lavt hængende cargobukser (med kig til g-strengstrussen, som vi husker det fra cykelstien), oversize bomberjakker, ultrakorte kjoler, masser af bart maveskind, vasket denim og metallisk sølv var nogle af showets mest markante elementer.

2. Farvepaletten

En syrlig limegrøn var en af de meste dominerende farver i kollektionen sammen med en knaldblå nuance, der så cool ud på topmodellen Josephine Skriver i form af en cropped bomberjakke og lavtaljet lang, smal nederdel. De to nuancer gik op i højere enhed i en af showets flotteste printede kjoler, der nemt kunne ses som en skjult hyldest til JLOs palmekjole fra Grammy Award-showet i 2000.

3. The devil is in the detail

Gestuz havde i høj grad gået ‘the extra mile’ for at få detaljer til at støtte op om showet. Støvlerne var vintage biker-inspirerede støvler, huden var glinsende, og der manglede hverken navlepiercinger eller chokers med overdimensionerede blomster. Sågar havde Gestuz fået udviklet en duft, der skulle understrege kollektionens titel, ’Heat Haze’.

Se hele kollektionen her