Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Modeuge i Paris, regnskabshistorier og støtte til Ukraine: her er marts måneds mest læste artikler

Med en måned der startede med modeuge i Paris, mens russiske tropper indtog Ukraine, har marts budt på vidt forskellige historier. Læs månedens 10 mest læste artikler her.
Med en måned der startede med modeuge i Paris, mens russiske tropper indtog Ukraine, har marts budt på vidt forskellige historier. Læs månedens 10 mest læste artikler her.

Louise Lyngh Bjerregaard: “Tøjet er mit sprog, når jeg ikke ved, hvad jeg skal sige”

Louise Lyngh Bjerregaard holdt mandag aften show i Paris i forbindelse med prêt-a-porter-modeugen. Vi talte med hende få dage inden.

Ungt brandt med bæredygtige ambitioner tyvedobler årsresultat i nyt regnskab

Brandet med de bæredygtige ambitioner har fuld fart fremad, og det kan aflæses i det nye regnskab, som vidner om vækst, vækst og mere vækst.

Ny chefredaktør på Costume – igen

Efter kort tid har Costume igen fået ny chefredaktør. Denne gang er det Camilla Frank, som skal styre slagets gang, når hun vender tilbage til Costume efter 16 år.

Anders Holch Povlsen bag trecifret milliondonation til Ukraine

Familievirksomheden Heartland A/S har besluttet at donere massivt beløb til den humanitære indsats i Ukraine.

Shaping New Tomorrow fortsætter væksten

I deres netop offentliggjorte regnskab viser Shaping New Tomorrow, at de fatsholder den støtte vækst, mens de investerer i nye produktkategorier og udvider virksomheden.

Ungt badetøjsbrand vil genanvende egne produkter igen og igen

Det nationale projekt Grøn Cirkulær Omstilling har hjulpet Copenhagen Cartel med at transformere produktionskæden, så brugte styles kan komme tilbage i produktionsloopet og blive til nye varer.

Ungt badetøjsbrand vil genanvende egne produkter

“Alle skulle have en chance for at være med”: Fine Chaos trak lod om pladser til debutshow

I aften viser Fine Chaos sit debutshow på en københavnsk teknoklub. Fashion Forum har talt med den upcoming designer Marc Christiansen Møllerskov om at skabe et modebaseret fællesskab inspireret af ravekulturen.

Sådan var showet: Cecilie Bahnsen indtog Paris

Med komplekse snit og materialer hævede Cecilie Bahnsen endnu engang barren for sit niveau, da hun i denne uge debuterede med fysisk show under modeugen i Paris.

Emilie Helmstedt lancerer børnetøj

Til efteråret udvider Emilie Helmstedt sit univers med en kollektion, der helt i tråd med tidens ’Mommy & me’-tendens nu også indeholder børnetøj.

Sådan hjælper du bedst det ukrainske folk lige nu

Situationen i Europa kræver støtte og handling. Læs, hvordan du hjælper bedst.