Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Emilie Helmstedt lancerer børnetøj

Til efteråret udvider Emilie Helmstedt sit univers med en kollektion, der helt i tråd med tidens ’Mommy & me’-tendens nu også indeholder børnetøj.
Til efteråret udvider Emilie Helmstedt sit univers med en kollektion, der helt i tråd med tidens ’Mommy & me’-tendens nu også indeholder børnetøj.

Elefanter, der danser på skyerne, luftballoner, havfruer og selvfølgelig en cirkusdirektør… Emilie Helmstedt har med sin nye kollektion ’Moon’ skabt endnu et fantasifuldt univers, hvor hun viser sin fortolkning af H.C. Andersens eventyrlige verden, som har betydet meget for hende.

“Jeg hørte ofte ’Den Flyvende Kuffert’ som barn og nu, hvor jeg selv er blevet mor, er det sjovt at tage fat i historien og genfortælle den,” fortæller Emilie Helmstedt om kollektionen, der bygger på ideen om, hvad der sker, når man lukker øjnene og drømmer. Og drømmer man Helmstedt-drømme, er de fyldt med fantasifuld strik, artistisk broderi og eventyrlig print på såvel dunjakker som fløjlsbukser.

Som noget nyt indeholder AW22-kollektionen også børnetøj. Efterspørgslen var der allerede og nu, hvor Emilie Helmstedt er blevet mor til datteren Blå, føltes det som det rette tidspunkt at udvide med det, der er blevet til 30 unisex-børnestyles. Dermed kan man fremover også dyrke mor/barn-looket klædt i Helmstedt – måske i et lyserødt striksæt og brune vanter med farverige luftballoner.

Det eneste, der er tilbage på ønskelisten, er, at også Helmstedts altid fantasifulde set-design også bliver sat i produktion, så vi også kan skabe et helt børneværelse i hendes unikke stil.