Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Dansk outdoor-brand debuterer på Paris Fashion Week
Alle nyheder, Modeuge

Dansk outdoor-brand debuterer på Paris Fashion Week

Når Rains skal vise sin AW22-kollektion til januar i Paris bliver det som et fuldbyrdet fysisk show – det første i flere år.
Når Rains skal vise sin AW22-kollektion til januar i Paris bliver det som et fuldbyrdet fysisk show – det første i flere år.

Da Rains præsenterede sin SS22-kollektion under Copenhagen Fashion Week i august, beviste brandet “sin internationale rækkevidde”, lød det i denne anmeldelse. Den internationale rækkevidde bliver nu manifesteret, for når Rains præsenterer sin AW22-kollektion bliver det ikke i København, som det plejer. Det populære regntøjsbrand er nemlig for første gang nogensinde kommet på den officielle showkalender til herreudgaven af Paris Fashion Week.

“Vores runwayshows har hjulpet os med at understrege brandets æstetik og fortælling. Men fremtiden rummer større globale ambitioner, og til det har vi brug for en virkelig global scene,” udtaler Daniel Brix Hesselager, Rains’ co-founder og creative director, i en pressemeddelelse.

De seneste par sæsoner har Rains vist digitale shows, men denne gang vender brandet tilbage til det fysiske showformat, og skal foregå i kunsthallen Palais de Tokyo i Paris. Showet har titlen ‘We Come in Peace’ og vil vise en kollektion inspireret af nordlysets farver. Den vil desuden byde på Rains’ første solo-støvledesign og et nyt selvstændigt taskekoncept.

Rains kommer med sin optagelse på kalenderen til Paris Fashion Week i godt selskab med kun få andre danske brands, hvis talent og internationale renommé ligeledes har banet vejen til den prestigefyldte modeuge – et selskab, der de seneste år har talt Cecilie Bahnsen, Henrik Vibskov og Yde Copenhagen.

Herreudgaven af Paris Fashion Week AW22 løber af stablen den 18. – 23. januar 2022, og Rains’ show finder sted den 20. januar 2022 klokken 12.30. Du vil kunne se showet live-streamet her.

Paris Fashion Week lancerer ny strategi – inspireret af Copenhagen Fashion Week