Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Det betyder corona-restriktionerne for CIFF og Revolver
Alle nyheder, Corona, Modeuge, Politik

CIFF og Revolver klar trods restriktioner

De gældende restriktioner vil ikke få betydning for afviklingen af modemesserne i februar, men nye restriktioner kan være på vej. “Vi følger udviklingen tæt,” lyder det fra CIFFs direktør, Christina Neustrup.
De gældende restriktioner vil ikke få betydning for afviklingen af modemesserne i februar, men nye restriktioner kan være på vej. “Vi følger udviklingen tæt,” lyder det fra CIFFs direktør, Christina Neustrup.

I forrige uge blev en række nye restriktioner indført for at forhindre store nedlukninger. Copenhagen Fashion Weeks direktør, Cecilie Thorsmark, var dog hurtigt ude at sige, at de nye restriktioner ikke vil påvirke afviklingen af modeshows eller resten af Copenhagen Fashion Week-eventet.

Nu melder de øvrige modeuge-aktører, messerne CIFF og Revolver, også ud, at de heller ikke vil blive påvirket af de gældende restriktioner.

“De nye restriktioner kommer ikke til at have konsekvenser for afviklingen af CIFF – vi har jo alle haft god tid til at vænne os til, hvad der efterhånden er new normal, og heldigvis kan vi også se, at alle vores gæster både fra ind- og udland har stor tiltro til, at vi arbejder sikkert og professionelt. Det er rart at skulle afvikle i så rummelig en venue som Bella Center, der gør, at alt kører smooth,” siger Christina Neustrup, direktør i CIFF.

Hos Revolver ser de heller ikke restriktionerne som et problem for afviklingen af modemessen, der finder sted i både Øksnehallen og Forum.

“De enkelte restriktioner, primært kravet om grønt corona-pas, betyder intet for afviklingen, ligesom vi allerede har arbejdet med dem tidligere. Krav om afstand, håndhygiejne samt masker er ligeledes velkendte og indarbejdede, uproblematiske krav. Så opsummeret er der ingen restriktioner, der dags dato forhindrer os i at afvikle en safe and sound fysisk Revolver-messe,” siger Christian Maibom, Revolvers kreative direktør.

Flere restriktioner kan være på vej

Vi kan dog meget vel gå ind i juledagene med flere restriktioner, end vi har lige nu. Epidemikommissionen vurderer nemlig i øjeblikket, hvorvidt der er behov for flere tiltag, efter at en række eksperter har efterspurgt flere restriktioner, der kan lægge en dæmper på den stigende coronasmitte.

Ifølge CIFFs direktør er der dog ingen grund til bekymring.

Vi arbejder selvfølgelig ud fra, at vi skal kunne håndtere både krav og anbefalinger fra myndighederne for at sikre en tryg og forsvarlig messe, men det er heldigvis noget, vi alle, inklusiv brands og indkøbere, har vænnet os til, og vi har et stort professionelt team, der kan tage hånd om det hele. Vi følger udviklingen tæt og sørger for at være på forkant med alt, vi kan,” siger Christina Neustrup.

Dansk modemesse styrker samarbejdet med italienske Pitti Immagine