Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

“Vi fortæller om drømmen om et stort winter wonderland": Helmstedt går sammen med tekstil-ikon

Hos Liberty i London kan man fra i dag gå på opdagelse i pastelfarvede tekstiler med print fra en verden, hvor pingviner er lyserøde og isbjørne krammer.
Hos Liberty i London kan man fra i dag gå på opdagelse i pastelfarvede tekstiler med print fra en verden, hvor pingviner er lyserøde og isbjørne krammer.

Det københavnske brand Helmstedt er med sine poetiske looks kendt for at skabe mode, der emmer af eventyr – et univers, der fik anmelderen af brandets SS22-kollektion til “at spejde efter solsikker og længes efter evig sommer”.

Nu vil Helmstedt tage os med på eventyr til polarområdets vidunderlige sted med klart blåt lys, glimtende is, kulsort mørke og nordlys, der danser på himlen. I et nyt samarbejde med Londons ikoniske stormagasin Liberty lancerer Helmstedt i dag en capsule-kollektion inspireret af brandets egen FW21-kollektion ‘Icescape’ i en pop-up, der kommer til at løbe frem til den 18. november. Og det er en stor dag for brandets stifter.

“Det betyder enormt meget, da Liberty er et meget ikonisk og unikt foretagende, og alt hvad de berører er gennemsyret af deres kunsteriske og detaljerede DNA. Liberty er kendt over hele verden for sine smukke tekstiler – det er folk også ved at kende os for – og vi er stolte af at have kunnet skabe noget sammen,” fortæller Emilie Helmstedt, der netop har oprustet sit team med fire nyansatte i stillingerne som henholdsvis design manager, international sales manager, e-commerce manager og production manager.

Den lille kollektion, inspireret af naturen og dyrelivet i polarområderne, er fyldt med pastelfarvede print med motiver af pingviner og isbjørne mellem isbjerge og snefnug. Kollektionen kan købes online og og i Liberty i London, hvor den – i Helmstedts historiefortællende ånd – præsenteres på podier med skræddersyede, smeltende bøjler og pæreformede stativer.

“Vi fortæller om drømmen om et stort winter wonderland, hvor pingviner er lyserøde, og søde, små isbjørne krammer, og træerne er formet blødt. Vi elsker naturen, og det er altid en stor del af vores inspiration. Også i denne kollektion, men med et særligt fokus på tekstiler, farve og overflade,” siger Emilie Helmstedt.

Emilie Helmstedt hos Liberty, London, den 4. – 18. november. 

Emilie Helmstedt udpeget til Forbes’ europæiske ’30 under 30′-liste