Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

“Søg nu de mange digitale millioner": Få del i pulje på 600 millioner kroner til digital udvikling

Nu kan du søge om op til 250.000 kroner til rådgivning i digital omstilling og få en køreplan, der skal føre din virksomhed ind i en digital fremtid.
Nu kan du søge om op til 250.000 kroner til rådgivning i digital omstilling og få en køreplan, der skal føre din virksomhed ind i en digital fremtid.

En ny webshop, et digitalt showroom og virtuelle kollektioner. Fremtiden er digtial, men vejen derhen er ikke lige overskuelig for alle. Hvis du ønsker at omstille din virksomhed til en digital fremtid, men ikke ved, hvordan du skal komme i gang, så er der nu hjælp at hente.

I slutningen af måneden åbnes der op for, at små og mellemstore virksomheder (SMV’er) kan søge midler fra en pulje på i alt 600 millioner kroner til rådgivning i digital udvikling.

Midlerne kommer blandt andet fra EU’s REACH-program og administreres i Danmark af SMV:Boardet under navnet SMV:Digital, der skal understøtte regeringens planer om digitalisering i den private sektor. I juni måned blev Evita Rosdahl, administrerende direktør i Jeros A/S, udpeget som ny formand for boardet. Hun forventer at se mange ansøgninger fra virksomhederne.

“Det er glædeligt, at det også denne gang formentlig vil vælte ind med ansøgninger, der skal screenes. Men det betyder også, at virksomhederne med fordel kan forberede sig,” udtaler hun i en pressemeddelelse.

I slutningen af september kan SMV’erne søge op til 100.000 kroner til digital omstilling elle e-handel, mens der i oktober kan søges op til 250.000 kroner. Princippet er først-til-mølle, og ved seneste ansøgningsrunde var kassen tom efter kun tre timer.

Evita Rosdahl understreger, at det ikke bør afholde nogen fra at søge.

“Søg nu nogle af de mange digitale millioner, når vi åbner for ansøgninger igen den 29. september klokken 09:00. Det er et virkelig godt tilbud,” siger hun.

Hvis man får del i millionerne, medfølger rådgivning og en individuel køreplan til implementering og udførsel.

Man kan finde råd og vejledning til ansøgningen på SMV:Digitals hjemmeside.