Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Ellen Dixdotter
Alle nyheder

Fra By Malene Birgers nye CEO til danske smykker i amerikansk serie. Her er de 10 mest læste artikler i juli

Ung designer fejrer showdebut i Paris, Han Kjøbenhavn åbner butik i London, og Markberg knækker koden til 'zero waste' – læs eller genlæs juli måneds tophistorier.
Ung designer fejrer showdebut i Paris, Han Kjøbenhavn åbner butik i London, og Markberg knækker koden til 'zero waste' – læs eller genlæs juli måneds tophistorier.

Ny CEO og en ’living vision’ af brandet: “When it’s right, it’s easy”

På blot halvandet år gik Ellen Dixdotter fra at være Visuel Marketing Director til CEO i By Malene Birger – en post hun overtog, mens pandemien ulmede for siden at bryde ud. Men krisen skabte også momentum for at gøre alting anderledes – og det er hun godt i gang med.

Louise Lyngh Bjerregaard leverer nerve og hjerte i vild showdebut

Det unge designtalent fejrede sin showdebut med en gennemført, ekspressiv og kunstnerisk AW21/22-kollektion – vist i forbindelse med Haute Couture Fashion Week i Paris.

Simon Wick: “Min generation er blevet fodret med drømme om rigdom og succes”

Sommeren er over os, og det betyder tid til fordybelse og plads til nye tanker. Derfor beder vi hver uge kulturpersonligheder om at røbe deres seneste inspirationskilder – så du kan blive underholdt i din ferie og inspireret til arbejdet, der kommer. Her bragte vi tre kulturanbefalinger fra den ene af stifterne bag (di)vision, Simon Wick.

Gossip Girl vender tilbage – med danske smykker

Kultserien fra slutningen af 00’erne vender tilbage med en ordentlig makeover – ikke mindst på smykkefronten, som en dansk designer har stået for.

Han Kjøbenhavn fortsætter væksten og åbner butik i London

Røde tal på bundlinjen er blevet sorte i modevirksomhedens seneste årsregnskab. Et internationalt fokus driver væksten.

Nikolaj Storm: “Mit mål er, at folk tør bruge farver med selvtillid”

Denne sæson præsenterer Copenhagen Fashion Week et lineup præget af ungdom og et fremadstormende vækstlag af nye talenter. De kommende uger sætter vi derfor fokus på nye designere, du skal holde øje med. Her mødte vi den unge designer bag unisex-brandet Nikolaj Storm Copenhagen, der skubber til normerne med sit kulørte univers.

Frederik Berner Kühl: “Jeg vil gerne minde folk om, hvad mode skal kunne”

Denne sæson præsenterer Copenhagen Fashion Week et lineup med et fremadstormende vækstlag af unge talenter. Op til modeugen sætter vi fokus på nogle af de nye designere, du skal holde øje med –  her designeren bag herretøjsbrandet Berner Kühl.

Designer Agnes Saaby Thomsen: “Min graviditet var et lynkursus i at lære alt om kvindekroppen”

Denne sæson er Det Kongelige Akademi tilbage på Copenhagen Fashion Weeks showkalender. Derfor har vi talt med tre designstuderende, der vil vise deres kollektioner under modeugen – her den anden i rækken: Agnes Saaby Thomsen.

Designer Frederik Taus: “Tekstiler har hverken køn eller kønsorganer”

Denne sæson er Det Kongelige Akademi tilbage på Copenhagen Fashion Weeks showkalender. Derfor har vi talt med tre designstuderende, der vil vise deres kollektioner under modeugen – her den første i rækken: Frederik Taus.

Sådan knækkede hun koden til ‘zero waste’ og bedre arbejdsvilkår

Der skulle en ny underlinje til, før Mette Astrup og Markberg kom i mål med deres zero waste-ambition på deres læderproduktion. Til gengæld har de samtidig sikret et stabilt workflow for arbejderne på fabrikkerne.