Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Dansk modevirksomhed opjusterer for fremtiden med ny struktur og navneskifte

Efter 10 år som Pieszak ApS skifter virksomheden nu navn til Committee XXIV – og ændrer selskabsform til A/S.
Efter 10 år som Pieszak ApS skifter virksomheden nu navn til Committee XXIV – og ændrer selskabsform til A/S.

Pieszak er på ti år blevet et etableret navn på den danske modescene, og på den tid er også to søsterbrands kommet til: Ivy Copenhagen og Tomorrow Denim – men nu er det tid til forandring for selskabet bag de i alt tre brands. Det nye kapitel i brandets historie begynder med et navneskifte for at udrydde forvirring mellem brandet Pieszak og selskabet bag af samme navn, men også for at hæve ambitionerne om at være Europas førende multi-brand modehus inden for bæredygtighed, lyder det i en pressemeddelelse.

“Vi er nu klar til at tage hul på en ny og afgørende epoke. Vi kommer til at etablere en professionel bestyrelse, der skal skabe struktur og den viden og erfaring, vi både søger og akkumulerer i virksomheden,” udtaler ejer og stifter Henriette Pieszak.

Det handler, ifølge hende, om at lægge grundstenene for fremtidens visioner:

“Vi har gennem ti år bevist, at vi har skabt tre stærke brands, der har tydelige markedspositioner hver for sig, men som sammen udgør en portefølje, der dækker over rigtig mange kvinders købsbehov. Committee XXIV vil i højere grad end tidligere være paraply for den fælles familie af de tre brands og sætte kursen for vores visioner.” 

Fokus på håndværk og bæredygtighed

Brandet er især kendt for sine jeans og høje ambitioner om bæredygtighed. Pieszak blev i 2016 det første danske jeansbrand tildelt Svanemærket, mens det yngste brand i virksomheden, Tomorrow, var et af de første til at få certficeret hele produktporteføljen med både Svanemærket og EU-blomsten.

“Bæredygtighed står mit hjerte nært, og med vores tre brands skal vi fortsat sætte det i spil sammen med vores store forståelse for håndværk og æstetik. Jeg blev udlært i Italien og har af og til brugt betegnelsen ‘denim-skrædderi’ om mit virke, og det er stadig min ambition at være den bedste i Europa til jeans,” fortæller Henriette Pieszak.

Committee XXIV A/S ejes fortsat 100 procent af Henriette Pieszak.