Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS22, Modeuge

Messer og modeshows: Copenhagen Fashion Week vender tilbage som fysisk event

Efter både en digital og delvis digital modeuge afholdes Copenhagen Fashion Week og messerne Revolver og CIFF som fysiske begivenheder den 10. til den 13. august 2021.
Efter både en digital og delvis digital modeuge afholdes Copenhagen Fashion Week og messerne Revolver og CIFF som fysiske begivenheder den 10. til den 13. august 2021.

“Vi glæder os utrolig meget til at kunne byde velkommen tilbage til en fysisk modeuge, hvor vi selvfølgelig stadig kommer til at videreføre de mange digitale tiltag, som det sidste år har givet anledning til at få udviklet.”

Sådan lyder det fra administrerende direktør i Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark, der i dag – sammen med messerne CIFF og Revolver samt brancheorganisationerne Dansk Mode & Textil og WEAR – endeligt melder ud, at modeugen igen bliver en fysisk branchebegivenhed. Hun fortsætter:

“Værdien i at kunne mødes igen og kunne bringe vores vidunderlige by i spil er noget, vi alle ser rigtig meget frem til.”

I starten af denne måned meldte Pitti Immagine i Milano ud, at de planlægger at afholde de tre messer Filati, Uomo og Bimbo som fysiske messer samtidig i perioden den 30. juni til den 2. juli, og det bliver nu, at vi for alvor kommer til at se, hvordan det fysiske format smelter sammen med det digitale og former fremtidens messe. På Revolvers hjemmeside er man begyndt at annoncere for den fysiske messe, ligesom det i et nyhedsbrev fra CIFF tidligere på ugen lød fra CEO Christina Neustrup:

“Vi har på CIFF, ligesom resten af jer, haft masser af udfordringer, men også muligheden for at gentænke og forfine formatet, træffe bedre valg og opdatere vores layout og flow, og vi kan slet ikke vente med at vise jer det.”

Sommerens udgave af Copenhagen Fashion Week ligger i uge 32, fra tirsdag den 10. til og med fredag den 13. august 2021. Copenhagen Fashion Weeks officielle showkalender løber fra den den 10.-12. august, mens de to messer, CIFF og Revolver, i Forum og Øksnehallen ligger den 11.-13. august.