Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Fik du læst? Her er aprils 10 mest populære artikler

To konkurser, Vogue Scandinavias nye Fashion Editor og en stor, international anerkendelse til et dansk designtalent. Her er sidste måneds mest læste artikler.
To konkurser, Vogue Scandinavias nye Fashion Editor og en stor, international anerkendelse til et dansk designtalent. Her er sidste måneds mest læste artikler.

1. Nyt dansk brand vil genindføre glemt beklædningsdel

Med ambitionen om at udfylde et hul i markedet – og gøre det med klimaet for øje – har fire iværksættere og inkarnerede bybadere skabt Pond Cph med hjælp fra tidligere HAN Kjøbenhavn-medejer Tim Hancock.

2. Claire Group vokser: opkøber modevirksomheden NoBRAKES

Med ønsket om at skabe synergi mellem de to selskabers respektive mærker og videndele indenfor bæredygtig strategi og CSR har Claire Group opkøbt majoriteten i NoBRAKES.

3. Tonsure går konkurs

Det danske herrebrand Tonsure, der siden stiftelsen i 2013 har fået flere store anerkendelser i baggagen, er begæret konkurs ved Sø- og Handelsretten.

4. Tidligere chefredaktør bag nyt brand

Forlægger og Cover-stifter Malene Malling har kastet sine kreative kræfter over et nyt projekt – tøjmærket La Bagatelle.

5. Bæredygtigt modebrand under konkurs – men fortsætter i nyt selskab

En udfordrende coronakrise og medfølgende svigtende butikssalg har ført til, at Marie Schulz har måtte begære sit brand med det unikke koncept, Schulz By Crowd, konkurs.

6. Emilie Helmstedt udpeget til Forbes’ europæiske ’30 under 30′-liste

Den danske designer har fået endnu en stor, international anerkendelse – denne gang af det amerikanske erhvervsmagasin Forbes, der hvert år udpeger de mest indflydelsesrige unge talenter fra hele verden.

7. Heldige hæklerier, Tommy Hilfiger-retro og en offline salgskampagne

Sommerkroppen skal svøbes i Lulu Kaalunds hæklede badetøj, Le Fix bakker op om Tommy Hilfigers fokus på den afrikanske diaspora-bevægelse, og Klaus Samsøe går offline med ny kollektionskampagne.

8. Elhanati til mænd, to designsamarbejder og en ny By Malene Birger-butik

Orit Elhanati med nyt herrebrand, Benedichte Ekstrand stifter smykkemærke med Ole Yde, og By Malene Birger åbner pop-up med plads til både mode, kunst, vin og blomster.

9. Vogue Scandinavia henter Fashion Editor i Danmark

Stylist og tidligere moderedaktør Camilla Larsson bliver Fashion Editor for den længe ventede Vogue-udgave, Vogue Scandinavia.

Camilla Larsson

10. Fra spild til nyt: Ungt herrebrand samarbejder med ikonisk tekstilfirma

I ambitionen om at skabe tøj med reduceret miljøaftryk er Another Aspect gået på opdagelse i Kvadrats rest- og spildprodukter.