Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Fik du læst? Her er decembers 10 mest populære artikler

Et portræt af en kreativ direktør, Eva Kruses store nyhed og en populær modeopsamling er på top tre over de mest læste artikler i den sidste måned af 2020.
Et portræt af en kreativ direktør, Eva Kruses store nyhed og en populær modeopsamling er på top tre over de mest læste artikler i den sidste måned af 2020.

1. “Jeg er ikke trendsætter eller first mover – men jeg har ramt rigtigt med mere end 30 brands de sidste 20 år”

Siden 1999 har historien om Vernon Sport hængt unægteligt sammen med Waseem Ahmad. Fashion Forum har talt med den kreative direktør om vejen fra Nørrebrodreng til forretningsmand, forskellen på sport og mode og distributørvirksomhedens fremtid som modehus.

2. Eva Kruse træder af som CEO for Global Fashion Agenda

Efter de sidste 15 år at have dedikeret sin tid til opbygningen af Global Fashion Agenda med Copenhagen Fashion Summit som sit flagskib, valgte Eva Kruse i december at træde af for at søge nye karriereveje.

3. Mads Nørgaards navnløse butik, juleengle, et luksusunivers og Brøgger for & Other Stories

Giv navn til Mads Nørgaards nye butik og giv dine sneakers videre til Røde Kors gennem Rezet. Kom i julestemning med Aiayu, få brede skuldre med Brøgger og smut forbi Københavns nye designunivers.

4. Hvem, hvad, hvor: Ny PR hos Mads Nørgaard

Hvem er rykket hvor hen? December bød på nyansættelser hos blandt andet Hugo Boss og Mads Nørgaard.

5. H&M bag nyt brand på abonnement: “Et bæredygtigt koncept, vi tror på”

Hvad sker der, hvis man tager salgs- og dermed vækstfikseringen ud af et modebrand og i stedet eksklusivt sælger høj kvalitet billigt for betalende medlemmer? H&M Group har besluttet at give det et forsøg.

6. Taskebrand øger væksten: “Vi kan kun være tilfredse med at sætte rekord i et år med Covid-19”

Både top- og bundlinje samt egenkapital er vokset for Markberg, hvis egen målsætning for året dog oprindeligt lå endnu højere.

7. 1379 procents vækst på 4 år: Børnetøjsvirksomhed blandt højdespringere til Børsen Gazelle

Især børnetøjskategorien repræsenterede mode- og tøjbranchen stærkt til sidste års Børsen Gazelle, som blev offentliggjort i december.

8. Rotate og Remain Birger Christensen i nye internationale retailaftaler

Birger Christensens to in-house brands udvider fortsat internationalt og markerer dermed samtidig modehusets udvikling fra retailer til wholesaler.

9. Sammen med Kering tester Bestseller blockchain-teknologi målrettet modebranchen

Den danske modekoncern testede i december blockchain-teknologi i sit nyetablerede laboratorium i samarbejde med luksusproducenten Kering.

10. By Malene Birger om nyt regnskab: “Markant faldende trafik har ført til en faldende omsætning”

Også hos By Malene Birger har corona kastet sin skygge over det seneste regnskabsår, der dog også har betydet udvikling og nye planer i onlinekategorien.