Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Fik du læst? Her er novembers 10 mest populære artikler

En lang række jobrotationer, et nyt smykkebrand og Kopenhagen Furs pludselige lukning. Vi har samlet den forgangne måneds mest klikkede nyheder.
En lang række jobrotationer, et nyt smykkebrand og Kopenhagen Furs pludselige lukning. Vi har samlet den forgangne måneds mest klikkede nyheder.

1. Ordet kunstsalon får ny betydning i hænderne på Mads Stig

En af modebranchens mest brugte hårstylister står bag ny salon med et ambitiøst syn på kundeoplevelse.

Mads Stigs nye salon er skabt i samarbejde med den spanske kunstner Guillermo Santoma. Foto: Marco Van Rijt.

2. Herrebrand udpeger tidligere Magasin-profil som ny CEO

Jakob Halberg Kruse skal fremover varetage rollen som CEO hos BLS Hafnia – en rolle han overtager fra stifter Besnik Miftari selv, der i stedet dedikerer sig til det kreative.

3. Blanche i markant omstrukturering

Blanche har sagt farvel til medstifter Mette Fredin og indsat Melissa Bech som Brand Director, som fremover har ansvaret for brandets udvikling.

4. Kopenhagen Fur lukker ned

Direktøren for verdens førende pelsauktion, Jesper Lauge Christensen, fortalte i november, at Kopenhagen Fur lukker. Virksomhedens 300 medarbejdere er blevet opsagt.

5. I 2022 skal danskerne affaldssortere deres tøj – og modebranchen skal aftage det

Dansk Affaldsforening har præsenteret et nyt forslag til reduktion af tøjspild, når de hullede sokker fra næste år får sin egen container i husstandens skraldeskur.

6. Hvem, hvad, hvor: Kendt ansigt hos Hugo Boss rykker videre

Nye jobrotationer hos Hugo Boss, Ønskeskyen, DK Company og Magasin.

7. Nyt smykkebrand vil både de rene linjer og det fandenivoldske

Le Management og Hood Agency står bag Ragbag, der vil brande det rene, enkle design i et storladent, buldrende og rebelsk univers.

Ragbag lanceringskampagne 2020.

8. “For ti år siden var det direkte pinligt at strikke”

Strikdesigner Lærke Bagger har i sin karriere oplevet interessen for håndarbejde gennemgå en heftig udvikling. Sammen med Para Modas Benedicte Holmboe og væver Nicklas Skovgaard beretter hun om den fremtrædende tendens i modebilledet, der ifølge de tre designere ikke forsvinder foreløbig.

9. ALT for damerne henter ny chefredaktør internt

Efter syv år som chefredaktør giver Tina Nikolaisen faklen videre til redaktionschef Rikke Dal Støttrup, der har været en del af redaktionen siden 2016.

10. Masai henter ny CEO fra kendt dansk designvirksomhed

Den nuværende topchef i Hay, Henrik Steensgaard, skifter branche og sætter sig fra december i direktørstolen hos modevirksomheden Masai.