Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS21, Indland, Modeuge

Den drømmende debut

Skall Studio debuterede med et show helt i tråd med deres univers. Intet overflødigt, kun tonerne af klassisk musik og lysten til det helt rene og enkle liv.
Skall Studio debuterede med et show helt i tråd med deres univers. Intet overflødigt, kun tonerne af klassisk musik og lysten til det helt rene og enkle liv.

Skall Studio, Store Strandstræde 21, onsdag den 12. august 2020 klokken 11.oo

Det var en stor dag for Skall Studio, da de i dag afholdt deres første show under Copenhagen Fashion Week. Og selvom showet på grund af covid-19 måske ikke kunne blive helt i det format, som Julie og Marie, kvinderne bag brandet, oprindeligt havde forestillet sig, så var det alligevel et show helt i tråd med brandets DNA – enkelt, lyst og drømmende.

Showet blev afholdt i deres eget showroom, en herskabslejlighed i indre København, hvor en klassisk pianist akkompagnerede de 15 barfodede modeller. Og det var nok ikke nogen tilfældighed for forårskollektionen havde titlen ’Rêverie’, som betyder drømmerier på fransk. For der var absolut noget drømmende over de løse silhuetter i lyse og lette materialer. For Skall Studio er ikke alene et bæredygtigt brand, det er også super feminint.

Som man efterhånden kender Skall Studio bedst, bestod kollektionen af en række enkle og luftige kjoler – flere silhuetter man har set tidligere, men også andre, der var nye, som for eksempel kjolen med kviltet bærestykke for og bag, ligesom en kjole med plisseringer var blandt favoritterne. Var man til det mere romantiske, bød kollektionen selvfølgelig også på feminin broderie anglaise, som fungerer super fint, uden at det bliver for lillepiget. Der var selvfølgelig også både løse bukser, bomuldsshorts, strik, toppe og nederdele i kollektionen, som generelt rummede alle de elementer, man har lyst til at have i sin garderobe lige nu, hvor det for alvor er sommer i Danmark. Farvepaletten var holdt i den helt lyse ende af skalaen, kun brudt af enkelte sorte styles og et sort-hvidt, småblomstret print. En farveholdning, der kun understreger opfattelsen af dem som et bæredygtigt brand.

Som noget nyt havde brandet denne gang inkluderet outerwear i deres kollektion og bestod af to igen helt enkle frakker og to korte jakker, begge feminine og tilgængelige, og derudover var der også flere mere overgangsagtige jakker, som den korte kviltede jakke i kollektionens diskrete tern, og som desuden også fandtes som vest.

Overordnet set lykkedes Skall Studio med at få skabt et univers, som man gerne ville være inviteret ind i, og det lidt tidløse design passer godt i en tid, hvor fremtiden nemt kan virke usikker, både når man tænker på forbrugeren og indkøberen.

Se hele kollektionen her.