Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, CORONA, Corona, Indland, Modeuge

"Der kommer en modeuge til sommer. Det skal der"

Sådan lyder udmeldingen fra CEO i Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark, der dog har besluttet at udskyde ansøgningsdeadlinen for shows til start maj.
Sådan lyder udmeldingen fra CEO i Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark, der dog har besluttet at udskyde ansøgningsdeadlinen for shows til start maj.

“Der kommer en modeuge til sommer. Det skal der. Vi er sat i verden for at promovere dansk og skandinavisk mode samt København som modemetropol, og det arbejde fortsætter vi med. Også i krisetider. Det er vores udmelding i dag,” fortæller CEO i Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark.

Det bliver dog med den nye globale krise i betragtning, hvilket i første omgang betyder, at ansøgningsdeadline for shows til Copenhagen Fashion Week i uge 32 er udskudt til 5. maj.

“Vi anerkender og forstår fuldt ud, at der er andre prioriteter end showplanlægning ude i branchen lige nu, og ingen har svaret på, hvor udviklingen tager os hen. Men en ting er sikkert, ingen går ram forbi denne krise. Derfor kredser mine tanker lige nu også mest omkring alle i branchen, der er ramt, og vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad der står i vores magt for at støtte op om branchen med den stærke platform, vi igennem årene har fået bygget op,” fortsætter Cecilie Thorsmark og fortæller, at man også i Copenhagen Fashion Week ser på nye muligheder af formidlingen af shows, herunder digitale muligheder.

Der er på nuværende tidspunkt ikke udmeldinger fra de internationale modeuger, der starter med New York Fashion Week den 9. juni 2020, om konsekvenserne af Coronakrisen. Dog har Pitti Uomo i går mandag udsendt en skrivelse om, at de fortsat arbejder på en afholdelse af herremessen i Firenze nu til juni.