Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Munthe fortsætter ekspansionsplanerne med ny salgsdirektør

Heidi L. Mellerup er blevet ansat som ny Sales Director og kommer med flere års brancheerfaring indenfor internationalt salg fra virksomheder som Masai, Esprit og IC Group.
Heidi L. Mellerup er blevet ansat som ny Sales Director og kommer med flere års brancheerfaring indenfor internationalt salg fra virksomheder som Masai, Esprit og IC Group.

“Munthe satser fortsat fokuseret på at øge det internationale salg – både på retail, wholesale og online key acount-området – og Heidis dybe indsigt og erfaring på disse felter vil styrke Munthe og bidrage til den ekspansionsplan, der er lagt for de næste tre år.”

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Naja Munthe, der har lagt året ud med en udskiftning i brandets ledelse, idet Heidi L. Mellerup er blevet ansat som ny Sales Director.

Hun har mere end 20 års international erfaring indenfor wholesale og retail og kommer senest fra Masai, hvor hun de sidste tre år har varetaget rollen som Head of International Wholesale. Tidligere har hun været ansat hos både Esprit i mere end ti år og IC Group – dengang IC Company – i syv år.

“Jeg har altid været meget imponeret og begejstret for Munthes design og univers og føler mig derfor meget privilegeret over at blive en del af et så ambitiøst og fremadstormende brand – som de sidste mange år har været i fuld gang med at forløse det enorme potentiale, som brandet har,” supplerer Heidi L. Mellerup og uddyber:

“Munthe har et helt unikt og internationalt design, som appellerer til rigtig mange markeder. Jeg glæder mig til at forsætte den sunde og positive udvikling – både i Danmark og internationalt.”

Fortsætter væksten – og det internationale fokus

Det har længe stået klart, at Munthe er i vækst. I årsregnskabet for 2018 – fire år efter brandet blev relanceret i 2014 efter flere år med røde tal på bundlinjen – sås det, at både bruttofortjeneste og årsresultat var blevet løftet betydeligt. Ifølge Naja Munthe, fortsætter denne fremgang – og det er da også netop den stigende internationale ekspansion, som Heidi L. Mellerup skal bidrage til at styrke fremadrettet:

“Det er en fornøjelse, at Munthe kan tiltrække så stærk en profil og kapacitet, som Heidi, til vores organisation og til vores fortsatte positive udvikling. Heidi har gennem sin erfaringsverden oparbejdet et dybdeborende kendskab og ikke mindst netværk i den danske og internationale branche,” afslutter hun.

Heidi L. Mellerup overtager rollen fra Tina Drøhse, der blev ansat hos Munthe i januar 2019, men som 1. november 2019 blev ansat i lignende stilling hos Gestuz. Hun tiltrådte officielt sin nye rolle hos Munthe primo januar 2020.