Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Modeuge

Med vintermørket som inspirationskilde: Se billederne fra Han Kjøbenhavns show i Milano

Den karakteristiske dystre æstetik og socialrealistiske tematik var intakt, da Han Kjøbenhavn i går afholdt deres AW20-show som en del af Milanos officielle kalender.
Den karakteristiske dystre æstetik og socialrealistiske tematik var intakt, da Han Kjøbenhavn i går afholdt deres AW20-show som en del af Milanos officielle kalender.

Han Kjøbenhavns internationale vækst og ambitioner førte denne sæson brandet til Milano, hvor de for første gang præsenterede deres AW20-kollektion som en del af den officielle showkalender. En kollektion, der tro mod deres kompromisløse dystre showstil var sat op i en rå og mørk betonlagerbygning og var inspireret af den danske vinters korte dage og endeløse mørke, hvor vi som mennesker stimler sammen og søger ly fra vinteren i hinandens selskab. Det er denne kontrast og dualitet, der karakteriserer Han Kjøbenhavns designs, hvor den socialrealistiske historiefortælling er blevet en slags signatur.

“Sociale systemer og menneskelig adfærd er en inspirationskilde og interessant for mig at observere. Især når vinterens mørke overtager, og vores sindstilstand ændrer sig. Vores sociale interaktion ændrer sig meget lige nu, og jeg er stærkt tilhænger af at stimulere vores sanser gennem reelle interaktioner, hvor man kan både lugte, røre, føle og se hinanden i øjnene,” forklarer stifter og kreative direktør Jannik Wikkelsø Davidsen i en pressemeddelelse.

Se billederne fra showet, der fandt sted i går, søndag den 12. januar 2020, herunder.

LÆS MERE OM HAN KJØBENHAVN HER: 

“Historien var forholdsvist tungt tilstede.” Se billederne fra Han Kjøbenhavns SS20-show i Paris

Han Kjøbenhavn på rette kurs: Nyt regnskab viser fremgang