Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Norse Projects åbner flagship store i København

Norse Projects vendte en uheldig vandskade til en positiv begivenhed og realiserer nu drømmen om en flagship store i deres totalrenoverede lokaler i København.
Norse Projects vendte en uheldig vandskade til en positiv begivenhed og realiserer nu drømmen om en flagship store i deres totalrenoverede lokaler i København.

I efterhånden mange år har det blå neonskilt uden for Norse Stores butikker markeret placeringen af en af Københavns fine shoppingdestinationer. Multibrandbutikken åbnede oprindeligt i Teglgårdsstræde i København 2004, men rykkede i 2007 ind i de velkendte rammer på Pilestræde, hvor nummer 39 og 41 hidtil har huset henholdsvis en dame- og en herreafdeling.

Lokalerne i Pilestræde har gennem årene præsenteret københavnerne for nogle af de mest spændende internationale mærker på dansk jord. Her har mærker som britiske Margaret Howell og den stærke japanske trio Junya Watanabe, Orslow og Visvim ligget side om side med foretagendets eget tøjmærke, Norse Projects, der blev lanceret kort tid efter åbningen af butikken i 2004. Brandet har dermed været med til at forme dansk herremodes ry i udlandet og udbrede den skandinaviske minimalisme i sit univers, der er inspireret af skatekulturen og dennes innovative gen. Men nu vender en vandskade op og ned på Norse Stores grundpræmis – på den gode måde – nemlig med en flagship store for Norse Projects.

“En Norse Projects flagskibsbutik har længe været i støbeskeen, så da vi blev ramt af en vandskade i juli, besluttede vi os for, at nu det var tid. Den nye butik kommer til at afspejle brandets værdier både i æstetik og indhold og vil derudover fungere som “project space”, hvor Norse Projects som brand kan udfolde sig kreativt og teste grænser af,” siger Tobia Sloth, medstifter og CEO til Fashion Forum.

Åbningen af den nye flagship store betyder at Pilestræde 41 fremadrettet udelukkende vil være tilegnet Norse Projects, mens multibrandbutikken rykker over i nummer 39.