Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

The New udvider markant: Opkøber tre børnetøjsbrands

Som led i en ambitiøs vækststrategi bakket op af ny investor i ejerkredsen har The New netop opkøbt tre brands til porteføljen.
Som led i en ambitiøs vækststrategi bakket op af ny investor i ejerkredsen har The New netop opkøbt tre brands til porteføljen.

Det går derudaf for den kun fire år gamle Vejle-virksomhed The New ApS, der har specialiseret sig i tøj til børn mellem fire og 14 år. Firmaet, der blev stiftet i 2015 af Chris Lützen Petersen, Louise Paprika Clemmensen og Camilla Sejersen, ejer også tween- og teenbrandet Cost:bart og opkøbte i starten af 2018 sportstøjsfirmaet Pure Lime. Og i dag har de så offentliggjort opkøbet af yderligere tre brands, Mikk-Line, Papfar og Move.

“Vi har gennem længere tid været på udkig efter brands, der kunne passe ind i vores virksomhed. Med Mikk-Line og herunder Papfar og Move ser vi en mulighed for at udvide vores målgruppe. Mikk-Line har godt fat i de allermindste og med deres lækre udvalg af især overtøj, ser vi et vækstpotentiale,” lyder det i en pressemeddelelse fra ejergruppen.

De tre brands har frem til nu været ejet af Helle Ghodt, der indtil august 2019 også ejede strømpevirksomheden Melton. Med frasalget af de tre brands har hun dermed afhændet det sidste af sin virksomhed. Det er nu op til de nye ejere “at sikre en videreførelse af de tre brands og de udviklingstiltag, der er igangsat omkring bæredygtigt tøj,” som det videre forlyder i pressemeddelelsen.

Ambitionerne går dog ikke alene på opkøb. For at styrke virksomhedens kapitalgrundlag har The New optaget Hebo Danmark Holding ApS, der er ejet af det tyske dyreartikelfirma Trixie, som ny investor i ejerkredsen.

“Med denne stærke ejerkreds i ryggen er vi godt rustet til den vækst, der vil komme fra opkøbet, og skulle nye muligheder for vækst opstå, er ejerkredsen klar til at støtte op finansielt,” fortæller Chris Lützen Petersen i pressemeddelelsen.

Han vil fra starten af 2020 stå i spidsen som administrerende direktør for de nu i alt seks brands og 25 ansatte, der vil være samlet på The News adresse på Løversysselvej 3c i Vejle.