Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Udland

Colorful Standard satser yderligere på international retail

Det går fortsat derudad for det farverige danske basisbrand, der netop har åbnet både butik i Zürich og pop-up i London.
Det går fortsat derudad for det farverige danske basisbrand, der netop har åbnet både butik i Zürich og pop-up i London.

I juni kunne vi fortælle, at Colorful Standard stod klar med deres første flagship store ambitiøst placeret i Paris. Nu, fire måneder senere, har de netop lanceret yderligere to internationale satsninger. Det blot to år gamle brand, der succesfuldt har fokuseret sin indsats på ansvarligt producerede basis-styles i et stærkt udvalg af farver, rundede i sommer 700 forhandlere, og derfor ligger retail-tiltag da også lige for.

I starten af oktober måned åbnede de derfor butik i Zürichs hypede industrikvarter ‘im Viadukt’ og i sidste uge, den 10. oktober, lancerede de en pop-up-butik i Oi Polloi i Covent Garden. Et initiativ, der vil løbe farvefuldt henover Londons travle juleshoppetid og ind i aprils spirende forårsfornemmelser. Her vil de være flankeret af butikkens andre fastliggere som blandt andre NN07, Norse Projects, Rains og Tretorn.

Det er dog butikken i Zürich, der er det permanente led i Colorful Standards internationaliseringsstrategi. Her er der – lige som i Paris – fokus på at vise hele brandets kollektion i alle tilgængelige farver, hvilket for nogle styles er flere end 30. Butikken er en såkaldt partnerbutik i samarbejde med Rains, som butikkens anden halvdel er dedikeret til, og Colorful Standard har selv stået for det specieldesignerede interiør i deres del af den i alt 140 kvadratmeter store butik.

Colorful Standards butik i Zürich.

“Vores strategi er at åbne Colorful Standard-butikker i nogle af Europa største byer. Det er vigtigt for os, at folk får mulighed for at opleve vores univers i sin helhed. Se alle farverne, mærke de fine kvaliteter og selvfølgelig prøve tøjet,” fortæller grundlægger og ejer Tue Pambi Deleuran, der tidligere har haft stor succes med stiftelsen af brandet Björkvin.

“Vi har haft nogle spændende butiksmuligheder i flere storbyer. Men det er ekstremt vigtigt for os, at lokalet og placeringen er, hvad vi søger. I Paris har vi været heldige med en placering på én af Marais-kvarterets travleste shoppinggader. I Zürich kom der en unik mulighed i deres hypede Viadukt-område,” slutter Tue Pambi Deleuran.

I London forhandles Colorful Standard allerede hos blandt andre stormagasinerne Selfridges, Harvey Nichols og END clothing.

LÆS OGSÅ:

Colorful Standard runder 500 forhandlere i sit første leveår