Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Kings & Queens forfølger ambitionen: åbner første butik i Sverige

Ambitionerne er store for Kings & Queens, der vil åbne flere hundrede nye butikker i udlandet i den nærmeste fremtid. Den første er netop åbnet i Sverige.
Ambitionerne er store for Kings & Queens, der vil åbne flere hundrede nye butikker i udlandet i den nærmeste fremtid. Den første er netop åbnet i Sverige.

40 nye butikker i Sverige, 30 i Norge og 150 i Tyskland. Sådan lød ambitioner sidste år fra Carsten Plambæk, direktør og ejer i multibrandkæden Kings & Queens, der blev grundlagt i 2004 i Slagelse og som forhandler populære mærker som Les Deux, Mads Nørgaard og Rains. Og nu er den første udenlandske butik en realitet.

Den 27. september slog Kings & Queens dørene op til en 1000 kvadratmeter stor butik til både damer og herrer i storcentret Emporia i Malmø i Sverige. Det bliver dermed den 21. forretning i kædens voksende butiksportefølje, der i øvrigt blev fulgt op af netbutik sidste år.

“Vi har haft stor succes med at skabe både et fysisk og et digitalt rum, som vores kunder føler sig velkomne og taget hånd om i. Indretningen i den nye butik spejler vores mærke og sammenkoger oplevelsen med de eksklusive mærker, vi forhandler,” siger Anders Clement, distriktschef hos King & Queens ifølge habit.se, om den velkørende virksomheds nye forretning.

Kings & Queens har foruden butikken i Slagelse også butikker fordelt over resten af Sjælland og både Jylland og Fyn, og havde et overskud på 19,7 millioner kroner i sidste regnskabsår.

Trods nedslående statistik: 3 brands, der har succes med retail