Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Ny Nué-butik åbner i København: “Tiden er inde og helt rigtig nu"

Den har været nogle år undervejs, men nu er den her – Nué Cphs tredje butik, der i morgen slår dørene op på Østerbro i København. Vi har talt med kreativ direktør og ejer Anne-Dorthe Larsen.
Den har været nogle år undervejs, men nu er den her – Nué Cphs tredje butik, der i morgen slår dørene op på Østerbro i København. Vi har talt med kreativ direktør og ejer Anne-Dorthe Larsen.

“Jeg har altid fundet retailbranchen spændende og har den seneste tid fundet en ro, hvilket gør, at jeg kan have fokus på at skabe de universer, man møder i vores nu tre Nué-forretninger,” fortæller Anne-Dorthe Larsen, kreativ direktør og ejer af Nué Cph, der i morgen kan tilføje endnu en butik til porteføljen.

I februar 2007 slog hun og hendes daværende partner og medstifter, Katrine Rabjerg, dørene op til deres første butik, Nué, på Gl. Kongevej 111 på Frederiksberg. En butik, der med et ønske om at skabe en personlig shoppeoplevelse forhandlede et håndplukket udvalg af mode, sko og accessories. Hvor man som kunde både kunne få fingrene i virksomhedens egne brands, først Nué Notes og siden også Lovechild 1979, men også et miks af andre udvalgte mærker. Næsten fire år senere, i december 2010, var turen så kommet til Indre By, da Nué Cph manifesterede succesen med endnu en butik, nu med det passende navn Another Nué, på Krystalgade 3. Denne gang med lidt flere kvadratmeter at boltre sig på, men med samme populære forståelse for at blande danske og udenlandske mærker. Luksus med hverdag. Tøj med sko, tasker, smykker og skønhedsprodukter. Siden har de to butikker formået at følge med den evigt foranderlige modebranche – og forbrugerbehov. For i en tid, hvor detailhandlen er presset som aldrig før, står Nué og Another Nué stadig solidt plantet på markedet. Så meget, at Anne-Dorthe Larsen altså nu udvider med endnu en butik. Denne gang på Classensgade på Østerbro – en placering, hun længe har haft i kikkerten:

“Siden 2014 har jeg drømt om at åbne en tredje butik beliggende et sted på Østerbro. Katrine og jeg gik hver til sit i 2015, og processen blev derfor sat i bero i et par år. Tiden er inde og helt rigtig for mig nu – og jeg glæder mig til at byde kunderne velkommen, når vi åbner butikken lørdag den 31. august,” fortæller Anne-Dorthe Larsen, da vi fangede hende midt i forberedelserne til åbningen. For hende handler det om at skabe en forretning, der både kan passe ind i, men også drage nytte af Københavns stærke lokalmiljøer, ligesom hun håber, den nye Østerbro-butik vil gøre det:

“Butikken i Classensgade bidrager til det at shoppe lokalt for vores kunder. Det er vigtigt for mig, at butikken giver en følelse af personlighed og nærvær,” siger hun videre.

Another Nué, Anne-Dorthes anden butik, er placeret i Indre By i København.

Fokus på at skabe et feminint og hjemligt univers

Det er ikke kun ønsket om at skabe en personlig oplevelse, som Anne-Dorthe Larsen drømmer om. Hendes butikker er også forskellige, alt efter hvor de er placeret – og dermed hvem kernemålgruppen er. Af den grund har hun skruet på flere parametre i etableringen af butikken på Classensgade. Både når det kommer til sortiment og visuelt udtryk:

“Den nye butik skal, som de to andre butikker, være inspirerende samt have brands, man får lyst til at fordybe sig i. Universet for alle tre butikker er vigtigt for mig, da jeg selv elsker at udforske samt indsamle nye trends. Der vil være en blanding af brands, som butikken i Krystalgade samt på Gammel Kongevej også har – men der vil også være brands, som er udvalgt specielt til den nye butik. Jeg har prøvet at skabe et mere feminint og hjemligt univers og drømmer om flere tiltag, jeg på sigt kan udleve,” fortæller hun og  svarer en anelse hemmelighedsfuldt til det næsten uundgåelige spørgsmål om, hvorvidt der er flere Nué-butikker på tegnebrættet:

“Man ved aldrig, hvad der sker i fremtiden. Det at være i dialog med vores kunder, give dem det, de søger, samt udvikle sig, er noget jeg, sætter en ære i.”

Anne-Dorthe Larsens nye butik åbner i morgen, lørdag den 31. august 2019, og har adresse på Classensgade 5 på Østerbro i København.