Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Mf Pen
Alle nyheder, Indland, Modeuge

Se Copenhagen Fashion Weeks officielle kalender SS20

Der er intet, man vil misse under Copenhagen Fashion Week SS20, der til august byder på tre intensive dage med shows og præsentationer fra klokken 9 morgen til 19 aften.
Der er intet, man vil misse under Copenhagen Fashion Week SS20, der til august byder på tre intensive dage med shows og præsentationer fra klokken 9 morgen til 19 aften.

Ansøgerne til Copenhagen Fashion Weeks SS20-kalender har været flere end timerne, så der har været rift om pladserne til modeugens sommerudgave, der finder sted den 6.- 9. august.

Og travlt får vi da også i løbet af de tre dage, den officielle kalender strækker sig over: 32 shows og hele ti præsentationer er på programmet. Nøje beregnet i forskudte time-slots, så man kan nå det hele – men nok alligvel give store dele af branchen sved på panden også.

Modeugen, der er den anden med Cecilie Thorsmark i spidsen som administrerende direktør, åbner således tirsdag den 6. august klokken 9.00 med både et Blanche-show og en Pseudonym-præsentation, der så løber frem til klokken 11.00.

“Vi har været lettere overvældet over ansøgerfeltet til den kommende modeuge, der udover at slå alle rekorder i antallet af ansøgninger, også var et absolut kvalificeret og stærkt felt. Derfor er vi også ekstra glade for at være lykkedes med en kalender, der på kun tre showdage rummer så mange, interessante, dygtige og nyskabende brands fra både Danmark samt vores nabolande Sverige, Norge og Tyskland,” fortæller Cecilie Thorsmark.

Ugen slutter med fart på med Saks Potts og Rotate, sidstnævnte klokken 19.00 torsdag aften.

De nye rutinerede 

Tilbage på kalenderen finder vi Henrik Vibskov og Soulland og blandt de nytilkomne er knap så nye Samsøe & Samsøe, der indtil nu har holdt biannuale shows uden for modeugen, 7 Days, der er Malkit Singhs nye brand, efter han og Rasmus Storm gik ud af New Line Halo og svenske Hope.

På kalenderen optræder også Magasin, der her vil præsentere de nominerede til årets Magasin du Nord Fashion Prize.

Se hele kalenderen og start din planlægning her.