Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Gestuz henter Showroom Manager fra Baum und Pferdgarten

Sille Eyser Overgaard Sørensen er rykket fra én dansk modesucces til en anden og er fra i dag ansvarlig for Gestuz’ showroom og sociale medier.
Sille Eyser Overgaard Sørensen er rykket fra én dansk modesucces til en anden og er fra i dag ansvarlig for Gestuz’ showroom og sociale medier.

For bare et par uger siden kunne Gestuz fortælle, at de har ansat en ny Head of PR & Marketing i form af den brancheerfarne Maria Baré Johansen. Men nu er der endnu engang nyheder fra det danske modebrand. Denne gang er det stillingen Showroom Manager, der er blevet besat. Hertil har Gestuz ansat Sille Eyser Overgaard Sørensen, der overtager stillingen fra Cecilie Bjørnskov, imens hun er på barsel.

Sammen med Maria Baré Johansen skal hun være med til at udvikle brandet med et særskilt internationalt fokus. Mere præcist for hun ansvar for at administrere brandets showroom og sociale medier.

“Vi er utrolig glade for at have fået en profil som Sille med på holdet. Hun besidder en række kompetencer, der uden tvivl vil bidrage til Gestuz’ videre udvikling. Derudover er hun erfaren, når det kommer til social media strategier, hvilket vi anser som et plus,” siger Maria Baré Johansen i en pressemeddelelse om valget af Sille Eyser Overgaard Sørensen.

Sille Eyser Overgaard Sørensen er ansat i et barselsvikariat som Gestuz’ nye Showroom Manager

Sille Eyser Overgaard Sørensen er uddannet indenfor journalistik og kommunikation. Siden da har hun været ansat som PR-koordinator hos Baum und Pferdgarten – en stilling, som hun i starten af det nye år byttede ud med rollen som Head of Marketing for samme brand. Nu, bare et par måneder senere, rykker fra én dansk modesucces til en anden, når hun hos Gestuz får sin daglige gang i brandets showroom på Store Kongensgade.

“Gestuz er et stærkt brand med et passioneret hold bag sig, og jeg glæder mig meget til at blive en del af dette. Der er store ambitioner for den fremtidige udvikling af Gestuz, og jeg er meget stolt af, at jeg kan få lov til at bruge mine talenter til at være med til dette,” supplerer hun selv. 

Sille Eyser Overgaard Sørensen er ligesom Maria Baré Johansen ansat per 1. april 2019.

LÆS OGSÅ:

Gestuz: “Vi trænger til at gøre noget vildt nu”