Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Dansk PR-bureau lukker

SOIL Agency, der de sidste 4,5 år har været drevet af stifter Sandra Jellesmark, har valgt at nedlægge samtlige aktiviteter.
SOIL Agency, der de sidste 4,5 år har været drevet af stifter Sandra Jellesmark, har valgt at nedlægge samtlige aktiviteter.

Det københavnske PR-, strategi- og kommunikationsbureau SOIL Agency skal lukke. Det fortæller stifter Sandra Jellesmark i en pressemeddelelse i dag.

Virksomheden, der nu har næsten fem år på bagen, er siden grundlæggelsen blevet et anerkendt bureau med kunder som Daniel Silfen, Martine Jarlgaard og Pernille Lauridsen Jewellery.

Ifølge Sandra Jellesmark, er det dog ikke længere muligt at opretholde virksomheden fremadrettet med det ambitionsniveau, hun har.

“Efter 4,5 år er min tid med SOIL forbi. Det har været en fantastisk tid med masser af læring, oplevelser, skønne medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Jeg blev i december mor til en lille pige, og det har skabt nogle andre behov i min hverdag og nye drømme, som ikke stemmer overens med at have den hverdag, som SOIL kræver og fortjener. Derfor har vi åbent sidste dag nu på fredag,” siger hun i pressemeddelelsen om beslutningen og tilføjer:

“Lige nu går jeg på fuldtidsbarsel, men hvad der skal ske efter 1. december 2019 ved jeg endnu ikke.”

SOIL Agency har officielt sidste åbningsdag nu på fredag den 29. marts 2019.