Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Dansk Mode & Textil offentliggør dato for TOPMØDE 2019

DM&T vil for tredje år i træk samle den danske modebranche til deres årlige topmøde, der finder sted den 30. oktober 2019 under temaet ’En verden i forandring’.
DM&T vil for tredje år i træk samle den danske modebranche til deres årlige topmøde, der finder sted den 30. oktober 2019 under temaet ’En verden i forandring’.

Dansk Mode & Textil har de sidste to år haft stor succes med at samle store dele af den danske mode- og livsstilsbranche til deres årlige topmøde. Og nu er de klar med en dato for dette års arrangement, der vil finde sted den 30. oktober i København under temaet ’En verden i forandring.’

Her vil Dansk Mode & Textil endnu en gang sætte fokus på de forhold, der definerer branchens agenda de kommende år igennem en dag fyldt med inspirerende oplæg. Men der er også nyt på tapetet til dette års topmøde, der, ifølge administrerende direktør Thomas Klausen, er blevet videreudviklet siden sidste år.

“Vi har generelt fået mange pæne ord med på vejen, men deltagerne de to foregående år har også givet os gode input til forbedringer. Dem har vi lyttet til, og derfor vil deltagerne opleve en dag, hvor vi veksler mellem længere keynotes, paneldiskussioner og kortere indlæg. Det kommer til at give en god dynamik til dagen,” siger han og fortæller, at de allerede er godt i gang med at planlægge dagens program.

“Vi har allerede en række talere på plads. Der bliver tale om en god blanding af danske og internationale navne, som alle har haft forretningsmæssige forandringer tæt inde på kroppen. Der er både tale om eksperter og topledere for nogle meget spændende virksomheder,” siger Thomas Klausen videre.

De første navne offentliggøres i løbet af de kommende uger, hvor billetterne til Topmøde 2019 også vil blive sat til salg.