Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Fik du læst? Her er februars 10 mest populære artikler

Februar måned været præget af stor etisk debat, men også at både helt nye brands og konkurser. Vi har samlet de ti mest læste artikler til dig, der vil have det hurtige overblik.
Februar måned været præget af stor etisk debat, men også at både helt nye brands og konkurser. Vi har samlet de ti mest læste artikler til dig, der vil have det hurtige overblik.

1. Shitstorms og undskyldninger: Dansk mode i den globale politiske orkan

Carcel og Ganni er begge kommet i digitalt stormvejr. Vi har talt med Louise Van Hauen fra Carcel om håndteringen af deres shitstorm og set på de muligheder og faldgruber, som de sociale medier danner for danske brands.

2. Grundahl-niecer vil skabe sug i maven og misundelige blikke med nyt brand

Med fokus på de enkle snit vil Linea og Anne Grundahl gå ind i debatten om holdbare garderober og skabe tøj, der kan holde i generationer. Lær mere om det nye brand her.

3. Kjær København konkurs trods overskud

Til trods for overskud i seneste regnskabsår og planer om at sikre brandets fremtid, har Stine Kjær måttet begære Kjær København konkurs.

4. Bæredygtigt lingerimærke vækster 60 procent om året

Underprotection designede farvefuldt, bæredygtigt undertøj, mens forbrugerne stadig forbandt bæredygtighed med hør og hippielooks. I dag, små ti år efter, skriver de ordrer som aldrig før. Læs interviewet med Stephan Rosenkilde, der sammen med sin kone, Sunniva Uggerby, står bag brandet.

5. Tiger of Sweden-CEO stopper med øjeblikkelig virkning

Halvandet år efter Hans-Christian Meyer blev udnævnt til administrerende direktør i IC Group-brandet Tiger of Sweden forlader han posten igen. En midlertidig afløser er fundet internt i organisationen.

6. Generation Z: Kræsne og ansvarlige forbrugere?

De yngste forbrugere køber fortsat tøj, men de både prioriterer og forventer bæredygtighed, når de shopper, fremgår det af ny rapport, som Fashion Forum har set nærmere på.

7. Enden på en æra, et jubilæum og bæredygtighed gjort nemmere

Selvom Karl Lagerfelds død af gode grunde har været ugens altoverskyggende nyhed i branchen, er der herhjemme også kommet nyt fra både Mads Nørgaard, Notabene og Ole Lynggaard Copenhagen.

8. Et nyt retail-koncept, Saint Laurent til Danmark og flere ‘pels-quittere’

Designers Remix dropper pels og læder, Jack & Jones prøver kræfter med nyfortolkning af outlet-formatet, og Saint Laurent åbner butik i Københavns Lufthavn.

9. Les Deux slår igennem modemuren med overbevisende debut

Les Deuxs første show blev positivt anmeldt af Fashion Forums Sofie Ringtved Jensen. Læs anmeldelsen fra Copenhagen Fashion Week her.

10. Karl Lagerfeld er gået bort

Den ikoniske Chanel-designer gik den 19. februar 2019 bort i en alder af 85 år.