Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Noise PR går all in på Copenhagen Fashion Week med ny afdeling

Grundet stor travlhed og intensiveret fokus på Copenhagen Fashion udvider Noise PR med afdeling dedikeret udelukkende til modeugens aktiviteter.
Grundet stor travlhed og intensiveret fokus på Copenhagen Fashion udvider Noise PR med afdeling dedikeret udelukkende til modeugens aktiviteter.

Modeugen er notorisk vigtig for de danske PR-bureauer, hvor showproduktion, gæstehåndtering, PR-arbejde og andet skal eksekveres over et par hektiske dage. Det er også et højdepunkt for Noise PR, der, siden Thea Thunbo blev ansat som Showroom Manager og i dag er PR Manager, har øget indsatsen under netop modeugen. Faktisk i sådan en grad, at de nu udvider med et team dedikeret udelukkende til modeugekunder.

For os, handler dét at håndtere et show eller event, ikke kun om at få x-antal gæster til at møde op. Der ligger et stort arbejde i at få de rigtige profiler til at deltage hos det pågældende brand og få skabt det bedste front row line-up, som kommer til at give brandet mest muligt igen i form af eksponering fra influencers, omtale fra redaktører og interesse fra indkøbere. Og så er der alt dét, der sker udenfor showet – nemlig den store eksplosion af streetstyle fotografer. Her ligger der en ligeså stor opgave i at profilere vores brands, og en oplagt mulighed for at nå nogle profiler og medier som netop er i byen,” siger Thea Thunbo, der skal stå i spidsen for den nye gren af det danske PR-bureau.

“Med vores erfaring, har vi rigtig mange lokale og udenlandske kontakter, men vi bliver stadig overraskede over den kæmpestore interesse fra internationale indkøbere og presse på de shows, vi laver. Vi har en god stabil portefølje af kunder, der tiltrækker meget nationalt og internationalt presse, og disse relationer kan vi selvfølgelig gøre godt af hos vores andre kunder,” fortæller hun videre og slutter:

“Vi glæder os til næste sæson og er allerede i gang med at planlægge den kommende modeuge.”

Under den seneste modeuge i januar eksekverede Noise PR shows og begivenheder for Les Deux, BLANCHE, Levi’s, UNIQLO, Lala Berlin, Designers Remix og Cecilie Bahnsen.