Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Résumé
Indland, Modeuge, SHOWANMELDELSE

En nyfortolkning af de nostalgiske 00’ere

Talentfulde Résumé bekræftede endnu engang sin plads på den danske modescene med en AW19 kollektion, som fejrede årtusindet, og de gjorde det med stil.
Talentfulde Résumé bekræftede endnu engang sin plads på den danske modescene med en AW19 kollektion, som fejrede årtusindet, og de gjorde det med stil.

Résumé, 2000 Millennium, DAC Bryghusgade 10, den 29. januar, klokken 11.00.

Var du også forelsket i J-Lo’s velour tracksuit i de tidlige 00’ere, fældede du en tåre da Eminem spillede B-Rabbit i 8 mile, og skreg du med på “No Scrubs” af TLC, når den spillede på MTV?

00’erne står ikke kun klart for mig, men i den grad også for Résumé som præsenterede kollektionen Millennium 2000 – en hyldest til 00’erne, hvor lavalamperne glødede, og Nokia 3210-telefonen forbandt os til omverdenen.

Foto: Copenhagen Fashion Week.

Résumé blev grundlagt i 2016 af de to søstre Anne Louise Faurholt og Emma Lohmann, og siden da har de formået at slå sig fast på den danske modescene, hvor de for nyligt vandt Dansk Mode og Tekstil vækstprisen: Next Level Award.

To søstre, et mærke og en vision. Fælles gener, men to vidt forskellige personligheder danner grundlaget for Résumé, som endnu engang beviste, at de tør at spille med farver, former og spændende print. Mærket byder på moderne mode med fokus på kvalitet, pris og ikke mindst sjov, for selvom kalenderåret hedder 2019, beviste Résumé, at 00’ermoden kan nyfortolkes og passe perfekt til nutidens unge kvinde.

Foto: Copenhagen Fashion Week.

Tern, camouflage, slange- og logoprint blev kombineret og gav kollektionen en sporty men feminin vibe. Et clash mellem gadestil og 90’er grunge, hvor Coyote Ugly møder X-men.

Kollektionens silhuetter var meget simple, men med fine skrædderdeltaljer som aftagelige ærmer, høje slidser og organzaærmer. Maxikjoler og lange nederdele i dæmpede farver gjorde kollektionen urban og feminin, mens neondetaljer og skinnende overflader gav kollektionen et sporty hi-tec look. Statement-elementer som slangeskindsbukser med tilhørende top, stropkjoler i logoprint, neonfarvede bukser med svaj og en sølvfarvet termojakke med rosa pelskrave fuldendte kollektionen.

Foto: Copenhagen Fashion Week.

Se hele kollektionen her.