Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
And Less
Alle nyheder, Indland, Økonomi

Holdingselskabet bag Nümph, And Less og Anerkjendt solgt

Private label-virksomheden Ronald Holding A/S har per dags dato overtaget alle aktiver i Nümph Holding A/S.
Private label-virksomheden Ronald Holding A/S har per dags dato overtaget alle aktiver i Nümph Holding A/S.

Nümph Holding A/S der, udover tøjmærket Nümph, ejer And Less og Anerkjendt, er blevet solgt til Ronald Holding A/S med omgående overtagelse. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Ronald A/S, der har hovedsæde på Bomhusvej på Østerbro i København, har 113 års erfaring med design og produktion af private label-varer indenfor mode-, beauty- og livsstil. De omsætter årligt for et trecifret millionbeløb og har Kenneth Plummer i spidsen som administrerende direktør.

Hos Ronald A/S ser man frem til at bidrage til videreudviklingen af Nümphs stærke brands. Herunder det tre år gamle And Less, der i dag designes af Lene Borggaard, og har ambitioner om at 50 procent af kollektionen skal være bæredygtig i løbet af de næste par år.

“For virksomheden er salget til Ronald A/S en sikkerhed for investeringer i fremtiden og den fortsatte udvikling af virksomheden. Det er en fordel, at de nye ejere kender branchen og de markedsforhold, der gør sig gældende, så hele medarbejderstaben kan have fokus på udviklingen af forretningen,” udtaler nuværende bestyrelsesformand i Nümph A/S Knud Hjort-Madsen i pressemeddelelsen.

Nümph har til dato haft kapitalfonden Capidea Kapital A/S som hovedaktionær, men disse har valgt at sælge virksomheden fra som led i fondens fremadrettede strategi.