Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Lyngby Lyngby Storcenter satser på mode
Alle nyheder, Indland

Lyngby Storcenter satser stort på mode

Efter næsten ét års renovering er Lyngby Storcenter i morgen klar til at slå dørene op til deres nye 1. sal, der er dedikeret til mode. Målet er at gøre centeret til den foretrukne shoppingdestination i Nordsjælland, fortæller ejerne.
Efter næsten ét års renovering er Lyngby Storcenter i morgen klar til at slå dørene op til deres nye 1. sal, der er dedikeret til mode. Målet er at gøre centeret til den foretrukne shoppingdestination i Nordsjælland, fortæller ejerne.

I morgen kan Lyngby Storcenter fejre genåbningen af deres nu gennemrenoverede 1. sal, der er blevet til et helt nyt og 5000 m²-stort modemekka. Etagen er nemlig indrettet med nytilkomne modebutikker som COS, Arket og & Other Stories, samt en opdateret version af den allerede eksisterende H&M-butik – denne gang suppleret med en H&M Home shop-in-shop. De skal, ifølge ejendomschef Eva Handest, supplere centrets øvrige modebutikker og sammen give kunderne det stærkeste udbud af beklædning i området – og dermed være med til at gøre centeret konkurrencedygtigt overfor lignende storcentre i området og resten af Sjælland.

“At vi får samlet så stærke brands i Lyngby Storcenter styrker centrets profil som foretrukken shoppingdestination i Nordsjælland. Vi er sikre på, at det nye oplevelsesunivers vil blive et unikt trækplaster for en stor del af vores kunder,” siger hun i en pressemeddelelse på vegne af Danske Shoppingcentre, der ejer Lyngby Storcenter.

Arket er et af de brands, der har indrettet sig på Lyngby Storcenters nye 1. sal.

Hun suppleres af Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør for Center Management i DEAS, der er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber. For dem har det været en afgørende faktor at vælge butikker, der udover mode også har mere at tilbyde kunderne. Det gælder for eksempel Arket, der har et indbygget caféområde. COS kan byde besøgende velkommen på deres egen tagterrasse, og hos & Other Stories kan man side om side med moden gå på opdagelse i deres store skønhedsafdeling.

“Det har været vigtigt for os at finde koncepter, der skaber oplevelser, stemning og et unikt udvalg, der ikke findes i andre shoppingcentre i og omkring København. Særligt familierne og de unge efterspørger oplevelser og underholdning og et bredt udbud af butikker, og det findes i høj grad i Lyngby Storcenter, der inden for de seneste år har introduceret en hel række nye butikker med stærke brands og restauranter,” siger han.

For & Other Stories markerer den nye butik i Lyngby Storcenter deres femte af slagsen i Danmark, siden de for første gang kom hertil i marts 2013.

“Vi glæder os til at åbne butikken i Lyngby Storcenter, og kan ikke vente med at møde flere af vores danske kunder og se deres fortolkning af vores kollektioner,” udtaler Sanna Lindberg, Managing Director i & Other Stories, i en pressemeddelelse.

For at skabe yderligere plads til de nye butikker er Lyngby Storcenter blevet udvidet med cirka 600 m². Med 125 butikker og syv millioner kunder årligt er Lyngby Storcenter Nordsjællands største.

Den nyrenoverede 1. sal og de medfølgende nye butikker åbner officielt i dag, torsdag den 8. november.