Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Pigernes Dag i fokus hos Costume og Mads Nørgaard Copenhagen

I dag er det den internationale 'Pigernes Dag', og i den forbindelse lanceres et nyt samarbejde mellem PlanBørnefonden, Costume og Mads Nørgaard. Målet med samarbejdet er at forbedre pigeliv verden over.
I dag er det den internationale 'Pigernes Dag', og i den forbindelse lanceres et nyt samarbejde mellem PlanBørnefonden, Costume og Mads Nørgaard. Målet med samarbejdet er at forbedre pigeliv verden over.

I samarbejde med Mads Nørgaard og Costume lancerer PlanBørnefonden nu en ny kampagne, der skal sætte fokus på PlanBørnefondens arbejde for forbedrede levevilkår for børn og unge i nogle af verdens mest udsatte områder. Målet med den nye kampagne er at skabe en ny fremtid for millioner af piger verden over, og derfor lanceres den også i dag på den internationale mærkedag Pigernes Dag.

“Som et modemagasin, der primært henvender sig til kvinder og piger, var vi ikke et øjeblik i tvivl om, at vi foruden at sætte fokus på pigeliv også ønsker at benytte vores position til at gøre en forskel for at promovere pigers rettigheder. Derfor er det med stor stolthed, at vi er gået sammen med Mads Nørgaard, PlanBørnefonden og stærke kvinder som Beate Bille, Bente Scavenius, Marz Lovejoy og Christine Sofie om at støtte op om verdens piger,” udtaler Rikke Amtorp Christensen, chefredaktør på Costume.

Kampagnen er resulteret i tre nye versioner af den ikoniske #101-T-Shirt, hvor alt overskud fra salget går til PlanBørnefonden. De tre nye designs kan desuden ses på tre forskellige forsider af Costumes november-nummer.

“PlanBørnefonden gør et kæmpe stykke arbejde for børn og unge i hele verden. Vi synes, det var helt oplagt at støtte deres kamp for især pigers rettigheder. Vores #101 T-shirt passer de fleste størrelser og er smuk til alle aldre. Derfor er vi stolte af de smukke forsider på månedens Costume,” udtaler Mads Nørgaard også om samarbejdet. 

Trøjerne kan købes i Mads Nørgaards butikker i København og Aarhus fra i dag. Costumes november-nummer er ligeledes til at finde i butikkerne fra i dag.

To af Costumes nye forsider med Bente Scavenius og Beate Bille til venstre og Marz Lovejoy til højre. De er alle iført den nye #101-T-Shirt.